Header Ads

Renee Young hivatalosan is távozott a WWE-ből – Így búcsúzik

A riporter és műsorvezető hölgyet sok rajongó és munkatársa kedveli, de a jövőben új célokért küzd majd.

Renee Young - (Fotó: WWE)

Renee Young közel nyolc év után távozik a WWE-ből, ahová 2012 októberében igazolt három év tévézés után. Mindezt a SummerSlam felvezető műsorában jelentette be hivatalosan. Hazájában, Kanadában kezdte a The Score Television Networknél még 2009-ben, ahol egy pankrációval kapcsolatos műsorban, a Right After Wrestlingben vállalt szerepet, amelyet később Aftermath néven találhattak meg a nézők. A WWE-ben a 2012-es Survivor Series elő műsorában debütált, majd nagy utat bejárva 2018 végétől a RAW állandó kommentátora lehetett első nőként.

Renee Young a WWE-ben ismerkedett meg Jonathan Goodal, azaz Dean Ambrose-zal, akivel 2017-ben összeházasodott. Férje ma már az All Elite Wrestling világbajnoka, ahol Jon Moxley néven szerepel. Renee egy hosszabb Instagram bejegyzésben köszönt el a WWE-től.

Idén novemberben lettem volna nyolc éve a WWE tagja. Szülővárosomat, Torontót hagytam ott ezért a kalandért. Egy életre szóló lehetőséget kaptam egy globális cégnél arra, hogy tanuljak, fejlődjek és történelmet írja, hogy olyan dolgokat tegyek, amelyekre a legvadabb álmaimban sem számíthattam volna. Barátokat szereztem és családom lett, itt ismerkedtem meg a férjemmel (milyen álompasi), ők örökké az életem részei lesznek. Olyan dolgokat tettem, amelyeket korábban el sem tudtam képzelni vagy még csak nem is álmodtam. Minden a színfalak mögötti interjúkkal és a valóságshowkkal kezdődött, majd jött a Talking Smack. Én voltam az első nő, aki részt vehetett a WWE szaúdi közvetítésében, majd az első nő, aki teljes időben kommentálhatta a RAW történéseit és a WrestleManiát. Nem beszélve a FOX Sport új műsoráról, amelyben továbbra is láthattok engem. Nagyon szerencsés vagyok, de nagyon kemény munka és szenvedély kellett ahhoz, hogy erre az elképesztő helyre kerüljek. Hihetetlen karrierem volt a WWE-nél, ami megváltoztatta az életemet. Azonban felmerül a kérdés, hogy mi lesz most? Mi a következő? Elégedett vagyok-e azzal, amit eddig elértem vagy új célokra törekszem? Én mindig az utóbbit választom. Bár egyelőre nem tudom mi lesz, de úgy éreztem itt az ideje váltanom. Itt volt az ideje eldobni a kockát és felrázni a dolgokat. Itt az ideje búcsút intenem Renee Youngnak, újra Renee Paquette lehetek és visszagondolhatok arra, hogy annak idején miért kezdtem el ezt az egészet. Most egy kicsit minden lelassult körülöttem és a világban, ezért ezt jó lehetőségnek éreztem a váltásra. Szeretnék köszöntet mondani a WWE-nek és az összes rajongónak, aki jó fej volt velem az évek során. A hozzátartozóimnak pedig a szívélyes üdvözletemet küldöm. Izgatott vagyok a jövőm miatt, köszönök mindent.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.