Header Ads

Payback: Ez történt az Universal Bajnoki Címmérkőzésen

A Payback főmérkőzésén a "The Fiend" Bray Watt tette kockára az Universal Bajnoki Címet egy Triple Threat No Holds Barred mérkőzésen Braun Strowman és Roman Reigns ellen.

Bray Wyatt készül a Sister Abigailre Braun Strwoman ellen, a háttérben Charles Robinson bíró a vasárnapi Payback gálán – (Fotó: WWE)

Braun Strowman még a bevonulása végén megtámadta Bray Wyattet, így a mérkőzés Roman Reigns hiányában kezdődött el. Wyatt bevitte ugyan a Sister Abigailt, de Strowman kettőnél kitört a tusból. A meccs a ringen kívül folytatódott, amit a kommentátorok asztala bánt, közben Alexa Bliss a színfalak mögött követte az eseményeket, Strowmannek szurkolva. Strowman székkel próbálta hatástalanítani az ellenfelét, míg Wyatt az acél lépcsővel. Végül odajutottak, hogy beszakadt a ring Wyatt és Strowman superplexe után.

A helyzetet kihasználva megérkezett Roman Reigns, méghozzá nem egyedül, hanem Paul Heyman társaságában és aláírta a mérkőzés szerződését, amit a SmackDownon még nem tett meg. A Bray Wyatt elleni tuskísérlete még hatástalan volt, de egy rövidebb adok-kapok után végül Strowmant tudta sikeresen tussolni, így megnyerte a mérkőzést és az Universal Bajnoki Címet.

Immáron Roman Reigns az új Universal Bajnok, de vajon Paul Heyman hivatalosan is a menedzserévé válik? (Fotó: WWE)

Reignsnek ez a pályafutása második Universal Bajnoki regnálása és összesen az ötödik világbajnoki futása a WWE-ben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.