Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 4. - Kényszer szülte döntés - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Heath megküzdött Moose-szal a TNA világbajnoki címért, interjút adott a Motor City Machine Guns, folytatódott a Wrestle House, Eddie Edwards kockára tette a világbajnoki övét, Chris Bey és Rohit Raju szembenéztek Fallah Bahh és TJP párosával, valamint bejelentést tett Rich Swann.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose (c) vs. Heath - TNA World Heavyweight Championship Match
Moose és Heath világbajnoki címmérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás, aminek nem csak a TNA öv volt a tétje. Heath ezen küzdelemnek a megnyerésével kapott volna egy szerződést Scott D'Amore-től, és bár mindent megtett ennek érdekében a ringben, a győzelem elmaradt. Moose újfent egy rövid időre félreállította a bírót, amire már korábban is volt példa, így hiába vitte be neki Heath a Wake Up Call befejező mozdulatát a bajnoknak, a játékvezető nem kezdett el számolni. Ezt Moose kihasználta, és egy alulra mért ütés után két vállra fektette Heath-et és megnyerte a mérkőzést.

Gia Miller meginterjúvolta Willie Mack-et, és megkérdezte tőle, hogy tudja-e, mit akar Rich Swann bejelenteni az este folyamán. Willie nem beszélt Swann-al, de szerinte az Eric Young-os támadáshoz lesz köze a bejelentésének.

EC3 promojából megtudhattuk, hogy a korábbi világbajnok célba vette a TNA nehézsúlyú övet, és el akarja azt hódítani Moose-tól.

Jimmy Jacobs felhívta a ringbe a Motor City Machine Guns tagjait, hogy interjút készítsen velük. A srácok elmondták, hogy utoljára 2012-ben birkóztak a cégnél, és túl sok vért, verejtéket, és könnyet fektettek ebbe, de külön váltak az útjaik. Sabin felépült a sérüléséből, és úgy döntöttek, hogy újra összeállnak egy csapattá, és visszatérnek az Impact Wrestling-hez. A beszélgetést a North tagjai szakították félbe, akik szerint Sabin és Shelley különleges bánásmódban részesülnek, és nem is érdemelték ki, hogy megküzdhessenek velük. A North két hét múlva az Emergence adásban visszavágó mérkőzést fog vívni a Motor City Machine Guns-szal.

Kimber Lee felkereste az öltözőben Deonna Purrazzo-t, és tett neki egy ajánlatot. Ha legyőzi jövő héten Jordynne Grace-t, akkor ellene kell kockára tennie a Knockouts Championship címét az Emergence adásban. Deonna elfogadta Kimber Lee ajánlatát.

A folytatásban betekinthettünk a Wrestle House történéseibe, ahol Taya kénytelen volt beletörődni, hogy nem tudja elhagyni a házat. Eközben Alisha és Johnny Swinger összeszólalkozott egymással, amiből egy mérkőzés kerekedett. Susie és Alisha közösen legyőzték Swinger-t a ringben.
A meccs után Kylie Rae beszélgetni próbált John E. Bravo-val, és szerette volna, ha Bravo meggyőzné Rosemary-t, hogy térjenek vissza az Impact Zone-ba. Bravo lerázta Kylie-t.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Sami Callihan legyőzte Brian Cage-t, és megszerezte a világbajnoki címet.

A Good Brothers tagjai elindultak a parkolóba az autójukhoz, amikor meglátták, hogy a kocsi ajtaja nyitva van, és sörös dobozok hevernek a földön. Ezt a járőrök észrevették, és számon kérték Anderson-ékat, hogy mi folyik itt. Eközben megérkezett Ace Austin és Madman Fulton, akik inzultálni kezdték Gallows-t, aki megtámadta őket, de véletlenül megütötte az egyik rendőrt is. Gallows-t ezt követően őrizetbe vették a rendőrök.

A szünetben egy újabb promo videót nézhettünk meg Brian Myers-ről, aki hamarosan debütálni fog az Impact Wrestling-nél.

Eddie Edwards (c) vs. Sami Callihan - Impact World Championship Match
Eddie Edwards ringhez való érkezésével folytatódott az adás, aki ezen a héten is kész volt kockára tenni a világbajnoki címét. A kihívásra Sami Callihan érkezett az arénába, akit azonban megtámadott a rámpán RVD. Miután a biztonságiak közbeavatkoztak, Sami újra szembe tudott nézni a régi riválisával. Eddie rögtön egy Tiger Driver-rel köszöntötte Sami-t, aki ez után kilökte a ringből ellenfelét, és kiugrott rá egy Dive-val, majd a ring szélén bevitt neki egy Piledriver-t. Visszatérve a kötelek közé Eddie kiosztott Sami-nek egy Blue Thunder Bomb-ot, amire a korábbi világbajnok egy újabb Piledriver-rel válaszolt. Sami ez után úgy döntött, hogy felvisz egy széket a ringbe, de végül nem használta azt Eddie ellen, aki kihasználta Callihan elbizonytalanodását, és egymás után két Boston Knee Party rúgással pontot tett a meccs végére.

Visszatérve a Wrestle House-ba, Rosemary kihívta egy mérkőzésre Kylie Rae-t. Az összecsapás bírója Taya volt, aki hiába próbált meg kedvezően kopogtatni a barátnőjének, Rosemary így sem tudott jól kijönni ebből a küzdelemből. A meccs után visszatért John E. Bravo, hogy beszéljen Rosemary-vel. Bravo elmondta Rosemary-nek, hogy Taya a legjobb barátja, és nem tetszene neki, ha a fülébe jutna, hogy mi van köztük. Rosemary úgy gondolta, hogy Taya-nak erről nem kell tudnia. Taya végül kirángatta a ringből Bravo-t a fülénél fogva. 

Karl Anderson felhívta Luke Gallows-t, és mondta neki, hogy ki fogja szabadítani, de ekkor megjelent a folyosón Ace Austin és Madman Fulton, és megtámadták Anderson-t.

Hernandez vissza akarja szerezni a pénzét Rhino-tól, ezért felbérelte a Reno Scum csapatot, hogy segítsenek neki ebben.

Chris Bey & Rohit Raju vs. TJP & Fallah Bahh
Rohit Raju egy hete elérte, hogy a csapattársa legyen Chris Bey-nek. Rohit bizonyítani szeretett volna az aktuális X-Division bajnoknak, ezért mindent meg is tett, hogy lenyűgözze Chris Bey-t. Az indiai megzavarta TJP-t a ring sarkánál, így az elhibázta a Swanton ugrását. Ezt követően már úgy nézett ki, hogy a győzelem kapujában vannak a csapattársával, de ekkor Bahh kihúzta a ringből Rohit-ot, TJP pedig egy Armbreaker fogásba fogta Bey-t, aki kénytelen volt feladni a küzdelmet.

A mérkőzés után Rich Swann érkezett mankókkal az arénába, miközben megnézhettük ahogy Eric Young elbánt a lábával a Slammivesary PPV-n. Rich elmesélte, milyen keményen dolgozott, hogy profi birkózó legyen, majd rátért a januári bokasérülésére. Ekkor az orvosa közölte vele, hogy valószínű élete végéig sántítani fog, de ő ezt nem fogadta el. Miután felépült, az orvosa is meglepődött az MRI felvételek láttán, majd engedélyt kapott, és kész volt visszatérni a Slammivesary PPV-n. A mérkőzés után azonban ugyan ott találta magát mint januárban. Az orvosa most közölte vele, ha folytatja a birkózást annak komoly következményei is lehetnek. Ekkor úgy döntött, hogy visszavonul a profi birkózástól. A beszéde végén bejöttek a barátai az arénába, és megtapsolták Swann-t, azonban mikor a korábbi X-Division bajnok elhagyta volna az arénát, megjelent Eric Young, és megtámadta őt a rámpán.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.