Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 4. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megvívja debütáló mérkőzését Heath, Eddie Edwards kockára teszi a világbajnoki címét, interjúd ad a Motor City Machine Guns, Rich Swann bejelentést tesz az egészségügyi állapotáról, valamint Rohit Raju és Chris Bey szembenéz TJP és Fallah Bahh párosával.

A múlt heti IMPACT! adásban Heath kiharcolt egy lehetőséget, hogy megküzdhessen Moose-szal a TNA világbajnoki címért. A világbajnoki mérkőzésnek nem csak a bajnoki öv lesz a tétje, ugyanis Scott D'Amore közölte Heath-el, hogy csak akkor kap tőle szerződést, ha legyőzi Moose-t.


Miután Eddie Edwards megszerezte az Impact World Championship címet elmondta, hogy minden héten kész kockára tenni az övét bárki ellen, aki erre méltó. Eddie egy hete megvédte a címét Trey ellen, és ezt kész megtenni ma este is egy még be nem jelentett birkózóval szemben.


A Motor City Machine Guns tagjai két hete elhódították a csapatbajnoki címeket a North-tól. Chris Sabin és Alex Shelley leülnek Jimmy Jacobs-szal, és beszélni fognak a visszatérésükről valamint a címszerzésükről. 


Eric Young a Slammiversary PPV-n csúnyán elbánt Rich Swann-nal, aki épphogy csak felépült a bokasérüléséből. Swann múlt héten elmondta Josh Mathews-nak, hogy 7 hónap munkáját dobta ki ezzel az ablakon, de ma este visszatér a kötelek közé, és elmondja mi történt vele a gála után.


Rohit Raju elhatározta, hogy Chris Bey csapattársa akar lenni, és ehhez úgy intézte a háttérben a dolgokat, hogy TJP és Fallah Bahh kihívják az X-Division bajnokot egy csapatmérkőzésre. Bey elfogadta ezt követően Rohit ajánlatát, és kész kiállni TJP-ék ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.