Header Ads

IMPACT! 2020. augusztus 25. - Emergence 2. rész - Összefoglaló

Az eheti Emergence adás második részében Eddie Edwards kockára tette a világbajnoki címét, folytatódott a viszály Brian Myers és Willie Mack között, valamint Deonna Purazzo és Jordynne Grace egy 30 perces Ironman meccsben küzdött meg egymással a Knokouts Championship címért.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eddie Edwards (c) vs. Rob Van Dam - Impact World Championship Match
Eddie Edwards ringhez való érkezésével kezdődött az Emergence adás második része. Ezen a héten RVD hívta ki Eddie-t egy világbajnoki címmérkőzésre. RVD-t elkísérte az arénába Katie Forbes, aki megpróbált segíteni a párjának, hogy elhódítsa Eddie-től a bajnoki övet. Ezt RVD ki is akarta használni, azonban elvétette a Five Star Frog Splash ugrását, amire a bajnok egy Boston Knee Party rúgással válaszolt az ellenfelének. Ezzel Eddie meg is nyerte a mérkőzést, viszont sokáig nem ünnepelhette a győzelmét, mivel megjelent Eric Young, aki megtámadta a bajnokot, majd közölte vele, hogy jövő héten ellene kell kockára tennie a világbajnoki címét.

A Wrestle House-ban egy tóga partin vettek részt a ház lakói. A bulin Crazzy Steve és Johnny Swinger konfliktusba került egymással, amiből egy mérkőzés kerekedett. A küzdelmet Crazzy Steve nyerte.

Eddie Edwards meg akarta keresni Eric Young-ot a backstage-ben, de nem járt sikerrel.

A színfalak mögött Rhino kihívta egy mérkőzésre a Reno Scum tagjait, és elmondta, hogy szeretné ha Heath ott lehetne mellette a meccsen, ezért megkérte a rajongókat, hogy tweeteljék a #Heath4IMPACT-et.

A szünet után Eddie Edwards visszatért a ringbe, és elmondta, hogy elfogadja Eric Young kihívását, de ne várjanak a mérkőzéssel jövő hétig. EY is visszajött az arénába, de közölte Eddie-vel, hogy nem fogja keresztbe húzni a számításait, ezért várnia kell a mérkőzéssel jövő hétig. Ekkor Eddie és Young egymásnak estek a ring mellett. A két birkózót a biztonságiak és a bírók állították meg.

Gia Miller készített egy rövid interjút az új X-Division bajnok Rohit Raju-val, aki egy hete elhódította a címet Chris Bey-től.

Madison Rayne meghívta a Locker Room Talk műsorába a Rascalz csapat tagjait. A beszélgetést megzavarta Madman Fulton és Ace Austin. Madison megkérdezte a srácoktól, hogy miként élték meg, hogy kikaptak múlt héten a Good Brothers-től. Dez és Wentz kiröhögték Austin-ékat, de Fulton hamar leállította őket. Miután Ace Austin és Madman Fulton elhagyták a szobát, Dez és Wentz meginvitálta Madison-t a Tree House-ba, de a lány udvariasan visszautasította a meghívást.

Sami Callihan jövő héten meg akar küzdeni RVD-vel, ezért üzent a korábbi világbajnoknak.

A folytatásban EC3-ről nézhettünk meg egy videót, amiben visszaemlékezett az első világbajnoki címszerzésére Kurt Angle ellen. EC3 elmondta, hogy korábban tiszteletre vágyott, ehelyett azonban csak fájdalmat, bántást, és sajnálatot kapott. Most egy célja van, vissza akar térni az emberekhez, boldog és szabad ember szeretne lenni. Ehhez azonban meg kell semmisítenie a TNA világbajnoki címet.

Brian Myers vs. Willie Mack
Brian Myers és Willie Mack egy hete kialakult viszálya ezen a héten már a ringben folytatódott. Brian a meccs elején bemutatott pár szorító fogást Mack ellen, majd a korábbi X-Division bajnok is végrehajtotta a már jól ismert mozdulatait, köztük a Standing Moonsault-ot az ellenfelén. Brian kijött a tusból, majd nem sokkal később két vállra fektette Mack-et, és megnyerte a mérkőzést.

Heath hallotta mire készül Rhino, és ő is megkérte a rajongókat, hogy tweeteljék a #Heath4IMPACT-et, hogy a vezetőség lehetővé tegye számára, hogy ott legyen Rhino mellett a Reno Scum elleni mérkőzésén.

Visszatérve a Wrestle House-ba, Rosemary készen állt, hogy randira menjen Larry D-vel. A találka előtt Alisha félre hívta Rosemary-t, és elmondta neki, hogy tudja, hogy féltékennyé akarja tenni John E. Bravo-t, de ezzel össze fogja törni a szívét. Rosemary végül elment a vacsorára, de megjelent Bravo, és összeszólalkozott Larry D-vel, amiből egy mérkőzés kerekedett. A küzdelem nem tartott sokáig, Larry D hamar maga mögé utasította Bravo-t. A meccs után Bravo és Rosemary beismerték, hogy érzelmeik vannak egymás iránt. Ez nem tetszett Taya Valkyrie-nek, és kihívta egy mérkőzésre Rosemary-t, amire a jövő heti adásban kerül majd sor.

Deonna Purrazzo (c) vs. Jordynne Grace - 30-Minute Ironman Knockouts Championship Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Deonna Purrazzo kockára tette a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen egy 30 perces Ironman mérkőzésen. Ahogy arra számítani lehetett, a két lány egy percig nem kímélte egymást, viszont az első pinnre meglepően sokat kellett várni. Ezt Jordynne Grace szerezte meg, aki szorító fogásba tudta fogni Deonna-t. Ezt követően Deonna maga elé rántotta a bírót, így Jordynne őt találta el egy ugrásával az ellenfele helyett. Ezt a bajnok kihasználta, és leütötte Jordynne-t az övével. Ekkor Brandon Tolle már összeszedte magát, és kiszámolta Jordynne-t. Végül mikor a mérkőzésből már csak pár másodperc volt vissza, de Deonna a Fujiwara Armbar fogásába fogta Jordynne-t, aki kopogtatott az utolsó pillanatban. Ezzel 2-1 pinnel Deonnan nyerte a mérkőzést, és megőrízte a Knockouts Championship címét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.