Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 25. - Emergence 2. rész - Előzetes

Az Emergence adás második részében megtudhatjuk mire készül EC3 a TNA világbajnoki övvel, Willie Mack szembenéz Brian Myers-szel, Jordynne Grace visszavágót kér Deonna Purrazzo-tól, valamint Eddie Edwards kockára teszi a világbajnoki címét egy még be nem jelentett birkózó ellen.

Moose a múlt heti Emergence adás első estéjén kockára tette a TNA világbajnoki övét Trey ellen. A mérkőzés során Moose meg tudta védeni a címét, de a küzdelem után megjelent a ringben EC3, aki megtámadta a bajnokot, majd magával vitte az övet. Hogy mi lesz ezt követően a bajnoki címmel, az ma este kiderül.
Brian Myers egy hete félbeszakította Willie Mack és Jimmy Jacobs beszélgetését. Myers elmondta Jacobs-nak, hogy milyen csúnyán bántak vele a korábbi munkahelyén, de mielőtt befejezhette volna a mondandóját, Willie Mack megtámadta őt. Mack és Myers ma este már a ringben folytatják a viszályukat.
Deonna Purrazzo a Slammiversary PPV-n elhódította a Knockouts Championship címet Jordynne Grace-től. Deonna most megadja Jordynne-nek a visszavágó lehetőségét, mégpedig egy 30 perces Ironman mérkőzés keretein belül.
Eddie Edwards ígéretéhez híven minden héten kockára teszi a világbajnoki címét, és ez az este folyamán sem lesz másképp. Eddie egy még be nem jelentett birkózó ellen készül címvédésre a ma esti adásban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.