Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 18. - Emergence 1. rész - Előzetes

A ma esti Emergence adás első részében Trey megpróbálja elhódítani TNA világbajnoki övet Moose-tól, Chris Bey kockára teszi az X-Division bajnoki címét TJP és Rohit Raju ellen, a North visszavágót kér a Motor City Machine Guns-tól, valamint a Good Brothers tagjai szembenéznek Ace Austin és Madman Fulton párosával.

A két estére bontott Emergence adás első részében Moose kockára teszi a TNA világbajnoki címét. Moose eredetileg Suicide-nak szánt egy újabb lehetőséget, azonban Suicide maszkját kölcsönvette Trey, így a Rascalz csapat frontembere küzdhet meg a TNA övért.
A korábbi X-Division bajnok TJP ma este lehetőséget kap az aktuális bajnok Chris Bey-től. TJP-nek nem lesz könnyű dolga Bey-ellen, mivel a bajnoknak Rohit Raju megígérte, hogy segíteni fog neki, hogy megtarthassa a bajnoki címét.
A North formáció tagjai több mint egy év uralkodás után elvesztették a csapatbajnoki címeiket a visszatérő Motor City Machine Guns formáció ellen. Ezt természetesen Ethan Page és Josh Alexander nem hagyja annyiban, és élnek a visszavágó lehetőségével.
A Good Brothers tagjai alig, hogy megérkeztek az Impact Wrestling-hez, máris összetűzésbe keveredtek Ace Austin és Madman Fulton párosával. A hetek óta tartó adok kapok után most végre a ringben is összecsap egymással a két csapat.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.