Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 11. - A legprofibb birkózó - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Willie Mack szembenézett Eric Young-gal, Kimber Lee megküzdött Jordyne Grace-szel, Nevaeh és Havok kiállt Tasha Steelz és Kiera Hogan párosa ellen, valamint Eddie Edwards kockára tette a világbajnoki címét.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Willie Mack vs. Eric Young
Willie Mack és Eric Young összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. A felek már a backstage-ben egymásnak estek, majd amikor beléptek az arénába, Young távozni akart, mondván ez a harc csak akkor fog elkezdődni, mikor azt ő akarja. Ezt Mack nem hagyta neki, és visszarángatta a kötelek közé. Willie a meccs egy adott pontján felvitt egy széket a ringbe, és úgy akart ráugrani az ellenfelére, hogy Young-nak a szék között van a lába. Ezt EY nem hagyta, és egy Piledriver után pontot tett a mérkőzés végére.

Taya a Wrestle House-ban összehívta az embereket, hogy lejátssza nekik a karrierje legemlékezetesebb pillanatait. Rosemary eközben féltékeny volt Taya-ra, amiért John E. Bravo elkezdte őt masszírozni. Crazzy Steve ekkor beszélgetésbe kezdett Rosemary-vel a korábbi Decay-es kapcsolatukról, ezalatt pedig Cousin Jake és Susie randira készültek egymással.

A Reno Scum tagjai megtámadták Rhino-t, és elvették tőle a pénzt amit elnyert Hernandez-től.

Kimber Lee vs. Jordynne Grace
Kimber Lee egy hete meggyőzte Deonna Purrazzo-t, hogy ellene tegye kockára a Knockouts Championship címét az Emergence adásban, ha legyőzi Jordynne Grace-t. Kimber Lee-nek erre meg is volt minden esélye, de elhibázta a Swanton Bomb ugrását, amit Jordynne kihasznált, és egy szorító fogásba fogta ellenfelét. Kimber Lee ebből már nem tudott szabadulni, és kénytelen volt feladni a küzdelmet.

Madison Rayne Locker Room Talk műsorával folytatódott az adás. Mielőtt a vendégek megérkeztek volna, Madison bejelentette, hogy megvan a műsora első szponzora. Heath kapott 30 másodpercet, hogy  reklámozza magát, aki továbbra is szabadúszóként tevékenykedik. A reklám után megérkezett RVD és Katie Forbes Madison-hoz, de a lány nem tudott velük interjút készíteni, mert csak egymással voltak elfoglalva. Sami Callihan megzavarta a párt, de RVD és Katie helybenhagyták a korábbi világbajnokot.

A backstage-ben Trey kölcsönvette Suicide maszkját, és ezzel viccelte meg a Rascalz csapat többi tagját. Moose megzavarta a fiúkat, aki észrevette, hogy Wentz egy Free EC3 pulóvert visel. Moose kérte Wentz-et, hogy vegye le a pulóvert, majd egy újabb világbajnoki címmérkőzéssel ajándékozta meg Suicide-ot.

A Wrestle House-ban továbbra is Taya legjobb pillanatai ment a TV-ben. Eközben Rosemary elhatározta, hogy féltékennyé teszi John E. Bravo-t, ennek azonban Acey Romero és Larry D itta meg a levét. A két birkózó összeszólalkozott egymással. Tommy Dreamer elérkezettnek látta az időt egy újabb küzdelemre. A mérkőzést Larry D nyerte. 

Deonna Purrazzo bejelentette, hogy kockára fogja tenni a Knockouts Championship címét Jordynne Grace ellen az Emergence második estéjén egy 30 perces Ironman mérkőzésen.

Tasha Steelz & Kiera Hogan vs. Nevaeh & Havok - No DQ Match
Tasha Steelz és Kiera Hogan már a mérkőzés elején meglepték az ellenfeleiket, és hátba támadták Havoc-ot és Nevaeh-t. A No DQ szabály lehetővé tette, hogy előkerüljenek a fegyverek, és egy asztal is, amibe a meccs egy adott pontján Kiera-ék belelökték Havoc-ot. Ezt követően az egyedül maradt Nevaeh még megpróbálta felvenni a versenyt az ellenfeleivel, de Kiera Hogan Swinging Neckbreaker-je után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A Good Brothers tagjai összetalálkoztak Scott D'Amore-val, aki közölte a srácokkal, hogy nem félemlíthetnek meg mindenkit. Anderson és Gallows elindultak az arénába, mondván addig nem nyugszanak amíg meg nem találják Madman Fulton-t és Ace Austin-t.

EC3 újabb üzenetet küldött Moose-nak, amelyben elmondta neki, hogy el akarja pusztítani a TNA világbajnoki címet, és vele együtt Moose-t is.

Suicide vs. Dez
Suicide és Dez alig fél percet tudtak egymással foglalkozni a ringben, ugyanis megjelentek az arénában a Good Brothers tagjai. Gallows és Anderson kihajították a ringből Suicide-ot, Dez-t és Wentz-t, majd elmondták, hogy Ace Austin és Madman Fulton rossz testvéreket szemeltek ki maguknak. Austin és Fulton megjelentek a kivetítőn, és közölték a Good Brothers csapattal, hogy nincsenek az épületben, de az Emergence adásban ki fognak állni ellenük.
Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Eddie Edwards megvédte a világbajnoki címét Cody ellen. 

Rohit Raju felkereste az öltözőben Chris Bey-t, és elmondta neki, hogy szerinte TJP el akarja tőle hódítani az X-Division bajnoki címet, de neki erre is van egy ötlete. Bey-nek egy három emberes mérkőzésen kellene kockára tennie az övét, így tudna neki segíteni, hogy megtartsa a címet TJP ellen. Bey-nek tetszett az ötlet.

Egy rövid promo videóban bemutatkozott Brian Myers, aki rövidesen megérkezik az Impact Wrestling-hez.

A Wrestle House-ban Cousin Jake és Susie randija nem jól sült el, amiért Susie Alisha-t hibáztatta. Alisha ezért kihívta Susie-t egy mérkőzésre. A küzdelmet Susie nyerte. A meccs után Taya Valkyrie és Kylie Rae összeszólalkozott egymással. Kylie közölte Taya-val, hogy korábban már kétszer is legyőzte őt, nem mellesleg ő a kötelező kihívója a Knockouts Championship címnek. Taya ekkor úgy döntött, hogy jövő héten meg akar küzdeni Kylie-val az Emergence adásban.

Eddie Edwards (c) vs. Brian Myers - Impact World Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez. Eddie Edwards a ringbelépését követően mikrofont ragadott, és elmondta, hogy elég volt Eric Young húzásaiból, és ha akar egy lehetőséget a világbajnoki cím megszerezésére, akkor most megadja neki. EY helyett azonban Brian Myers bevonulózenéje csendült fel. Myers közölte Edddie-vel, hogy ő a legprofibb birkózó, és elfogadná Eddie nyílt kihívását. A bajnok a küzdelem alatt kihajította a ringből az ellenfelét, majd kiugrott egy Dive-al a kötelek közül Myers-ra. Miután visszamentek a ringbe, Eddie bevitt egy Tiger Driver-t Brian-nek, majd egy Boston Knee Party rúgással pontot tett a mérkőzés végére.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.