Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 11. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards kockára teszi a világbajnoki címét, Willie Mack szembenéz Eric Young-gal, Kimber Lee megküzd Jordynne Grace-szel, Havok és Nevaeh egy No DQ mérkőzésre invitálja Tasha Steelz és Kiera Hogan párosát, valamint Madison Rayne meghívja RVD-t és Katie Forbes-t a Locker Room Talk műsorába.

Eddie Edwards ígéretéhez híven minden héten kockára teszi a világbajnoki címét. A Slammiversary PPV óta Eddie eddig Trey és Sami Callihan ellen védte meg az övét, ma este pedig újra kockára teszi azt, egy arra méltó ellenfél ellen.
Eric Young csúnyán elrendezte Rich Swann-t, aki épphogy csak felépült a korábbi bokasérüléséből. Swann múlt héten ennek következtében bejelentette, hogy visszavonul a profi birkózástól. Swann bejelentése után megjelent az arénában EY, és újfent nekiesett a korábbi X-Division bajnoknak. Ezt Swann jóbarátja Willie Mack nem nézi tovább tétlenül, és kihívja egy mérkőzésre Young-ot.
Jordynne Grace az Emergence adásban visszavágó mérkőzést fog vívni Deonna Purrazzo-val a Knockouts Championship címért. Kimber Lee is szeretne egy címmérkőzést Deonna-tól, és azzal állt elő a bajnoknak, hogy ha legyőzi Jordynne-t ma este, akkor ő ellene álljon ki az Emergence adásban. Deonna elfogadta Kimber Lee ajánlatát.
Havok és Nevaeh még mindig nem végzett Tasha Steelz és Kiera Hogan párosával. A lányok egy No DQ mérkőzés keretein belül újra szembenéznek egymással.
 
Az este folyamán Madison Rayne meghívja a Locker Room Talk műsorába RVD-t és Katie Forbes-t

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.