Header Ads

Goldberg akár 2023-ig is birkózhat a WWE-ben

A pankráció világában egyáltalán nem furcsa, ha valaki negyven, ötven év felett ringbe lép, bár idővel a kor látszik a ringbeli teljesítményen. Úgy tűnik Bill Goldberg egy ideig még a WWE-ben marad, annak ellenére, hogy az utóbbi időben vesztett a népszerűségéből.

Bill Goldberg - (Fotó: WWE)

Goldberg a héten a The Pop Culture Show vendége volt, ahol beszélt a WWE-vel kötött szerződéséből. Elárulta, hogy két évig még biztosan birkózik majd, hiszen a kontraktusa értelmében évi két meccset kell tejesítenie.


Még szerződésben állok a WWE-vel egészen 2022-ig, 2023 magasságáig. Évente két meccset kell teljesítenem, de az idén hamar elértem ezt a határt, még április 5-én a WrestleManián, ezen furcsa körülmények között. Sok menő dolgot fogunk még csinálni, amit az emberek hamarosan megismerhetnek. Továbbra is erős az elkötelezettségem a WWE-hez, pedig már 53 éves vagyok. Korábban el sem tudtam volna képzelni ezt, főleg azután, hogy annak idején viccelődtem Ric Flair korával, amiért ő negyven felett is birkózott.


Goldberg legutóbb a WrestleMania 36-on szerepelt, ahol elvesztette a Universal Bajnoki Címet Braun Strowman ellen. Goldberg ellenfele eredetileg Roman Reigns lett volna, de lemondta a gálát a koronavírus miatt, hiszen szeretné attól megvédeni a családját. Reignst azóta sem láthattuk az adásokon.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.