Header Ads

Enzo Amore szerint Big Cass kezd helyre jönni

A korábban WWE-ben szereplő és nagy jövő előtt álló Big Cass alkoholfüggőségben és depresszióban szenvedett, de úgy néz ki, hogy mostanra kezd helyre jönni.
(Fotó: WWE)

Enzo Amore és Big Cass párosa néhány évvel ezelőtt ígéretes és szórakoztató volt a WWE-ben, azonban Amore a magatartásbeli problémái miatt távozni kényszerült a szervezettől, Cass pedig magánéletében küszködött problémákkal, amely következtében több szabályt is megszegett a cégnél. A tag teamet először egy történettel szedték szét, de Big Cass egyéni pályafutását a már említett okok miatt nem sikerült felfuttatnia a szervezetnek.

A napokban a SportsKeeda szerkesztője, Gary Cassidy készített interjút Enzo Amoreval, aki továbbra is jó kapcsolatot ápol Big Cass-szel. A Certified-G beszélt Cass javuló állapotáról.

Haver, élete formájában van. Találkoztam vele, megmutatta mit csinál. Jó kapcsolatot ápolok vele. Szoktam biztatni. Mindig mondom neki, hogy ne izgulj, én hiszek benned. Beleteszed a kellő melót, büszke vagyok rád tesó. Hogy mit hoz a jövő, láttok-e még minket együtt a ringben? Azt csak az Úr tudhatja. 


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.