Header Ads

Chris Jericho még ötöt igazolna, kettőt a WWE-ből

Chris Jericho egy rajongói kérdezz-felelek alkalmával megragadta a lehetőséget és elmondta, hogy kiket igazolna le az All Elite Wrestlinghez ha lenne rá lehetősége.
Chris Jericho - (Fotó: All Elite Wrestling)

Chris Jericho mostanság szeret szombatonként élő streamet tartani, egy ilyen alkalom alatt közzétett egy listát azokról a pankrátorokról, akiket szívesen látna az All Elite Wrestlingnél. A WWE-ből Roman Reigns-t és Ricochet-t igazolná le, míg a New Japan Pro-Wrestlingből Will Ospreayt, Kota Ibushit és Don Callist szerződtetné az AEW vezetőinek helyében. Természetesen ezek a birkózók nem szoktak csak úgy év közben átigazolni máshova, hiszen senki sem vásárolja ki őket a szerződésükből. Leghamarabb akkor távozhatnak, ha lejár a kontraktusuk, azonban a jelenlegi megállapodásaik pontos részletei nem ismertek.

Jericho később hozzátette, hogy Cesaro-t is szívesen látná maguknál, mivel az egyik vezető arc lehetne a képességei alapján. Arról is beszélt, hogy szívesen birkózna még az NJPW-nál, hiszen a Kenny Omega, a Kazuchika Okada és a Hiroshi Tanahashi elleni meccseiről szép emlékei vannak. Álom ellenfelei között Japánból Kota Ibushi szerepel, de szerinte ez az összecsapás egy darabig nem fog megtörténni a koronavírus-járvány miatt.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.