Header Ads

Rey Mysterionak már nincs szerződése a WWE-nél

Ugyan a RAW szupersztárja még dolgozik a WWE-nél, de már nem áll szerződésben velük – írta reggel több amerikai hírportál is egybehangzó információk szerint.
Rey Mysterio – (Fotó: WWE)

A Wrestling Observer információi szerint Rey Mysterio már nem áll szerződésben a WWE-vel és az új kontraktusát sem írta még alá, ugyanakkor még nem tudni, hogy kapott-e egyáltalán ajánlatot. Rey Mysterio és a fia, Dominik eredetileg ott lettek volna a múlt heti RAW-n is, de végül csak online kapcsolaton keresztül szerepeltek.

Dave Meltzer szerint a Mysterio kontra Seth Rollins mérkőzés megtörténik majd a július 19-ei az Extreme Rules-on "szemet szemért" szabályrendszerben, tehát a győztesnek sérülést kell okozni a másik szemén (kayfabe).

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Rey Mysterio hamarosan meghosszabbíthatja a szerződését. A 2018 szeptemberében aláírt kontraktusa két évre szólt, de volt benne egy záradék, amely szerint a tizennyolcadik hónapban Mysterio kezdeményezheti a megállapodás felbontását. Minden bizonnyal ez történt.

Rey Mysterio ugyan 2018-ben visszatért a WWE-be, de szerepelt az akkori független szupershown, az All In-en, amely később megalapozta az All Elite Wrestling megszületését. Nem lennénk meglepve, ha az AEW szerződést kínálna Rey Mysterionak, mielőtt az még a WWE-s folytatás mellett döntene.

(Forrás: WrestlingNews)

2 megjegyzés:

  1. Októberben tért vissza tehát Október 16. án lesz két éve, hogy visszatért . Tehát Október 16. án jár le a szerződése és tizennyolc hónap április elején letelt és maradt tehát nem használta a záradékot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, hogy most jött ki erről a hír még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a szerződésbontás nem történ meg áprilisban. Vannak olyan infók, amik késve kerülnek ki a belső berkekből és a nap végén soha nem lehet tudni mi az igazság. Kivéve, ha a WWE jelenti be.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.