Header Ads

Luke Gallows és Karl Anderson eredetileg az AEW-hoz igazolt volna

Nem most, hanem még tavaly, de pénz miatt meghiúsult a nagy átigazolás.
Luke Gallows és Karl Anderson - (Fotó: WWE)

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Karl Anderson és Luke Gallows az Impact Wrestlinghez igazolt, miután a WWE három hónappal ezelőtt elbocsájtotta őket. Most a Talkin' Shop podcastben elárulták, hogy tavaly ősszel az All Elite Wrestlinghez igazolhattak volna, amikor a WWE felajánlott nekik egy sokkal magasabb fizetéssel járó szerződést. A két pankrátor emiatt Vince McMahon szervezetét választotta, de mostanra megbánták, bár akkor abban  a hitben éltek, hogy ezzel jót tesznek a családjuknak.

Az AEW már azt is elárulta nekik, hogy hol debütálhatnának. Ha akkor aláírnak rögtön az első Dynamite epizódon ott lehettek volna felmelegítve kicsit a Bullet Clubos kapcsolatokat. Végül a maradásról Triple H győzte meg őket, kiemelve, hogy a WWE mindig ott lesz majd velük, míg az AEW-val nem tudni mi történik, hiszen még nem szilárdultak meg a piacon. Végül ez az ígéret a tavasszal semmissé vált, de ősszel még nem lehetett tudni, hogy jön majd a koronavírus és a gazdasági nehézségek.

Úgy tudják Paul Heyman tette őket lapátra, legalábbis erre jutott AJ Styles felderítő akciója, aki a való életben is jó barátjuk. Heyman azt mondta Stylesnak, hogy semmi köze az elbocsájtásukhoz, majd AJ elment Vince McMahonhöz, aki azt mondta, hogy nem szerepeltek az Andersonék a létszám leépítő listáján, Heyman tette őket arra. Ezt követően AJ Styles nem volt hajlandó együtt dolgozni Paul Heymannel ezért került át a SmackDownra, de végül Heymant is leváltották a RAW éléről.

Karl Anderson és Luke Gallows két évre írtak alá az Impact Wrestlinghez, amely szerződés engedi, hogy párhuzamosan dolgozzanak a New Japan Pro-Wrestlingnél is.

(Forrás: PWInsider)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.