Header Ads

John Cena szerződése lejárt a WWE-nél

Újabb nagy történet indult útjára a wrestling sajtóban mely szerint John Cena szerződése lejárt a WWE-nél. Elsőként a Wrestling Observer számolt be róla.
John Cena a WrestleMania 35-ön – (Fotó: WWE)

A főszerkesztő tudatta, hogy John Cena szerződése lejárt a WWE-nél, amely technikailag azt jelenti, hogy más szervezetnél is birkózhatna, ha akarna. Dave Meltzer gyorsan hozzátette, hogy ez minden bizonnyal nem fog megtörténni, mivel Cena többször is kihangsúlyozta, hogy a karrierje hátralevő részében nem akar más szervezetnél szerepelni, mert hű a Vince McMahon vezette céghez.

Tehát az All Elite Wrestling és a New Japan Pro-Wrestling sem dörzsölheti a tenyerét Cena leigazolása kapcsán, pedig az anyagi feltételeket ők még biztosítani tudnák. 

Valljuk be őszintén Cenát szívesen megnéznénk Japánban néhány mérkőzés erejéig, valószínűleg ezért a WWE sem haragudna meg rá, hiszen ő képes nagy meccseket birkózni és érdekes lenne látni abban a környezetben, még ha a stílus nem is áll hozzá közel. Nem ő lenne az első, olyan nagy amerikai nevek, mint Hulk Hogan, Ric Flair, Brock Lesnar vagy éppen Chris Jericho is megjárta az országot, de említhetnénk AJ Styles esetét is, aki az NJPW-nál alapozta meg a WWE-s szerződését.

Szívesen megnéztük volna heelként, mint az nWo vezetője, de ez már csak álom marad – (Fotó: WWE)

John Cena azonban teljesen más dolgokra koncentrál, egyre inkább úgy tűnik, hogy The Rockhoz hasonlóan ő is "elment Hollywoodba". Televíziós sorozatokban és műsorokban szerepelt, filmeket forgat, gyakorlatilag állandóan telített a naptára. Egy-egy forgatás alatt ráadásul a sérülésveszély miatt nem is birkózhat, így az sem elképzelhetetlen, hogy a következő években már nem tér vissza a ringbe, legalábbis huzamosabb időre biztosan nem.

A háttérben lehet Cena már alá is írta a következő szerződését, bár egyelőre erről még nem szólnak a hírek. Ugyanakkor a WWE nem csak a ringben tudja hasznosítani a pankrátort, hanem azon kívül is így garantált a hosszabbítás.

1 megjegyzés:

  1. El is olvassátok, értelmezitek, amit belinkeltek forráscikknek? Csak mert abban pont mindennek az ellenkezője van. Az egész kamu news, Meltzer soha nem jelentett ilyesmit. Oda kellene figyelni az olvasók érdekében, mert az ilyen munkával csak magatokat és az oldalt járatjátok le.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.