Header Ads

Jerry Lawler: Nem kellett volna Undertaker szériáját megtörni

Az elmúlt időszakban sok minden elmaradt a koronavírus miatt, így Jerry Lawler podcastje sem jelentkezett egészen mostanáig.
(Fotó: WWE)

Jerry "The King" Lawler ezúttal az adás legtöbb idejét The Undertaker méltatásának szánta, így számos történetet mesélt róla. A WWE kommentátora elő vette a WrestleMania 30-at is, ahol Undertaker először vesztett a rangos eseményen. A Streak Brock Lesnar által tört meg, amellyel Lawler a mai napig nem ért egyet.

Mindenkinek megvan a maga véleménye a Streakről vagyis a Szériáról. A véleményem nem Brock Lesnar ellen szól, de soha nem értettem egyet a döntéssel és ezt sok embernek elmondtam már. Soha nem gondoltam úgy, hogy a Szériát meg kellene törni. Ott voltam a mérkőzésen, de nem vártam, hogy ez történjen. Úgy véltem a széria addig élni fog, amíg Undertaker aktív és nem vonul vissza. Emlékeztek arra a srácra, akinek a meglepetett arcát sokáig mutogatták a WrestleMania után? Nos ugyanígy néztem, amikor a bíró leszámolta a hármat. Teljesen sokkba kerültem, nem vártam. Nem hiszem, hogy jó volt, talán lehetett volna jobb ellenfelet találni Brocknál.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.