Header Ads

IMPACT! 2020. Június 30. - Minek legyen barátod, ha van ellenséged? - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Chris Bey megküzdött Suicide-dal, a Reno Scum kiállt TJP és Fallah Bahh párosával, a North tagjai elmondták miért támadták meg Ken Shamrock-ot, Moose kockára tette a világbajnoki címét Crazzy Steve ellen, Kiera hogan szembenézett Havok-kal, valamint Trey kihívta Madman Fulton-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Josh Mathews és Madison Rayne nyitották az eheti IMPACT! adást. A két kommentátor bejelentette, hogy a Slammiversary PPV-n négy birkózó fog megküzdeni a világbajnoki címért, Ace Austin, Trey, Eddie Edwards és egy még ismeretlen résztvevő.

Chris Bey vs. Suicide
Chris Bey és Suicide küzdött meg egymással az este első mérkőzésén. Bey-t elkísérte az arénába Johnny Swinger, aki többször is közbeavatkozott a küzdelembe. Ezt Suicide megunta, és ráugrott a ring mellett álló Swinger-re és Johnny-ra, majd miután visszamentek a kötelek közé, a korábbi X-Division bajnok még egyszer rá akart ugrani az ellenfelére, de Johnny megakadályozta ebben. Bey ezt kihasználta és a Famouser mozdulata után kikopogtatta Suicide-ot.

Gia Miller interjút készített Moose-szal, aki figyelmeztette Crazzy Steve-et, hogy az este folyamán meg fogja mutatni neki, hogy ő miért egy legenda.

Johnny Swinger és Chris Bey megbeszélték a Suicide elleni győzelmüket a backstage-ben. A beszélgetést Brandon Tolle zavarta meg, aki kijelentette, hogy Johnny Swinger nem lehet jelen az arénában a Slammiversary megrendezésre kerülő Willie Mack vs. Chris Bey X-Division címmérkőzésen.

Reno Scum vs. Fallah Bahh & TJP
A Reno Scum tagjai rögtön megtámadták Fallah Bahh és TJP párosát. Luster és Adam hiába estek neki együtt az ellenfeleiknek, ezen a mérkőzésen TJP-ék húzták be a győzelmet. Adam megpróbálta a vállára venni TJP-t a ring sarkánál, hogy bevigyen neki egy Superplex-et, de ez nem sikerült neki. Bahh egy Samoan Drop-pal a földre küldte Adam-at, akire így TJP rá tudott ugrani a befejező Mamba Splash ugrásával.

Madison Rayne Locker Room Talk beszélgetős műsorába meghívta John E. Bravo-t, hogy kiderítse mi van közte és Rosemary között. Bravo leszögezte, hogy szeret együtt lógni Rosemary-vel, de ők csak barátok. Madison nem érte be ennyivel, és behívta a szobába Rosemary-t, aki nem tudta megmondani mi van közte és Bravo között. Madison ekkor megkérdezte Bravo-tól, hogy szerelmes-e Rosemary-be, de mielőtt ő válaszolni tudott volna, megjelent Taya Valkyrie, és mondta Rosemary-nek, hogy legyen a Tag Team partnere. Rosemary elfogadta Taya ajánlatát, és elhagyta vele együtt a szobát.

Ethan Page és Josh Alexander érkeztek az arénába. Az aktuális csapatbajnokok elmondták, hogy azért támadták meg múlt héten Ken Shamrock-ot, mert zavarja őket, hogy Shamrock-ot a világ legveszélyesebb emberének tartják, és ennek véget akarnak vetni. Szerintük Shamrock-nak nincsenek barátai és ez a személyiségének köszönhető. Ken Shamrock ezt nem hallgatta tovább, és besietett az arénába. Sami Callihan ekkor megjelent a kivetítőn, és annyit mondott, hogy kinek van szüksége barátra, ha van egy ellensége. Sami ezt követően megjelent a ringben, és Shamrock-kal közösen eltávolították a ringből Page-t és Alexander-t. Miután Sami egyedül maradt a ringben Shamrock-kal, előadta neki a "Thumbs Up, Thumbs Down" mozdulatát, és eltűnt a ringből.
A szegmens után a North tagjai felkeresték Scott D'Amore-t, és elmondták neki, hogy szerintük igazságtalan volt, hogy Sami és Shamrock megtámadták őket. D'Amore ezután bejelentette, hogy a North formáció Sami Callihan és Ken Shamrock párosa ellen fogja kockára tenni a csapatbajnoki címeit a Slammiversary PPV-n.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Eric Young legyőzte Magnus-t és megszerezte a világbajnoki címet még 2014-ben.

Jimmy Jacobs felkereste Trey-t, és megkérdezte tőle, hogy mi lesz a stratégiája Madman Fulton ellen. Trey elmondta, hogy az este folyamán megismerheti Fulton egy új oldaláról, mert bosszút fog állni rajta, amiért megtámadta őt.

Moose (c) vs. Crazzy Steve - TNA World Heavyweight Championship Match
Moose szokásához híven felkonferáltatta magát David Penzer-rel, akinek most a világ legjobb birkózójának kellett szólítania a bajnokot. Steve nem sokkal a gong után eltávolította a kötelek közül Moose-t, majd a ring mellett a bajnok nekivágta a lépcsőnek az ellenfelét. Visszatérve a szorítóba Moose tovább folytatta a dominanciáját, és a No Needed Jackhammer Spear mozdulatával legyőzte Steve-et. A meccs után a bajnok megtámadta Crazzy Steve-et, de a bírók, és Tommy Dreamer megállították őt. Moose ezt követően nekiesett Dreamer-nek, majd elhagyta az arénát. Az eset után Tommy Dreamer mikrofont ragadott, majd elmondta, hogy Moose a pénzért kezdett el birkózni, majd szóvá tette neki, hogy megajándékozta magát a TNA világbajnoki címmel.

A színfalak mögött Hernandez legyőzte Cousin Jake-et és Cody Deaner-t szkanderban, és elnyerte a pénzüket.

Kiera Hogan vs. Havok 
Kiera Hogan-t Tasha Steelz, Havok-ot pedig Nevaeh kísérte el az arénába. Havok esélyt sem adva Kiera-nak, szinte végig dominált a mérkőzésen. A meccs egy adott pontján kihajította a lányt a kötelek közül Tasha-ra, amit ő nem hagyott szó nélkül. Tasha felvette Havok maszkját, és elkezdte vele provokálni a lányt. Havok ekkor elkapta Tasha-t, de ő ekkor odadobta a maszkot Kiera-nak, aki ezzel leütötte az ellenfelét, majd egy Superkick után kikopogtatta a korábbi női bajnokot.

A backstage-ben Moose dühös volt Tommy Dreamer-re, és elmondta, ha nem kér tőle nyilvánosan bocsánatot akkor, be fogja perelni.

Madman Fulton vs. Trey
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Trey kihívta Madman Fulton-t, aki az elmúlt hetekben megtámadta őt a színfalak mögött. Trey előbb kiugrott egy Dive-val a kötelek közül a ring mellett álló Ace Austin-ra, majd miután visszament a ringbe, kezelésbe vette Fulton-t. Trey a meccs egy adott pontján nem törődve a szabályokkal leütötte Fulton-t Ace Austin pálcájával, ezzel pedig a mérkőzés DQ-val véget ért. Trey ezzel nem törődve egy székkel nekiesett Ace Austin-nak és Madman Fulton-nak. 

Az adás végén egy rövid videóban Eric Young korábban használt Super Eric karakterének a köpenye és a maszkja volt látható.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.