Header Ads

IMPACT! 2020. Július 28. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards kockára teszi a világbajnoki címét Trey ellen, debütál a ringben a Good Brothers, Kimber Lee szembenéz Deonna Purrazzo-val, megtudhatjuk mi történt Rich Swann-nal a Slammiversary PPV után, Katie Forbes meglepetéssel készül a rajongóinak, valamint útjára indul a Wrestle House szórakoztató műsor.

Az Impact Wrestling újdonsült világbajnoka Eddie Edwards a múlt heti adásban elmondta, hogy bárki ellen kockára fogja tenni az övét, aki szerinte megérdemel egy esélyt. A visszatérő Eric Young rögtön kapott az alkalmon, de Eddie szerint EY nem érdemel semmilyen lehetőséget azok után, ahogy elbánt Rich Swann-nal. Ezt követően Trey is megkereste Eddwards-ot, hogy szeretne egy lehetőséget tőle. Eddie elfogadta Trey kihívását, így ellene teszi először kockára a világbajnoki címét.
A Good Brothers tagjai ma este megvívják a bemutatkozó mérkőzésüket az Impact Wrestling-nél. Luke Gallows és Karl Anderson a Reno Scum csapata ellen fog a kötelek közé lépni.
Deonna Purrazzo és Kylie Rae a múlt heti adásban összeszólalkozott egymással. A két lányt Kimber Lee és Alisha választotta szét. Deonna ezért kihívja egy mérkőzésre Kimber Lee-t.
Rich Swann-t a Slammiversry PPV-n csúnyán helyben hagyta Eric Young. A korábbi X-Division bajnok ma interjút ad az állapotáról.
RVD és Katie Forbes múlt héten elmondták a véleményüket az Impaact Wrestling-nél bekövetkezett változásokról. Katie a beszéde után közölte a rajongókkal, hogy az új weboldalán ingyen megtekinthetőek lesznek a róla készült fényképek.
Az este folyamán egy új szórakoztató műsor, a Wrestle House is el fog indulni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.