Header Ads

IMPACT! 2020. Július 21. - Control Your Narrative - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Willie Mack visszavágót kért Chris Bey-től, bemutatkoztak a Good Brothers tagjai, Kiera Hogan Tasha Steelz-el közösen megküzdött Nevaeh és Havok párosával, Eddie Edwards beszélt a világbajnoki cím megszerzéséről, Fallah Bahh szembenézett Moose-al, valamint a North tagjai kockára tették a csapatbajnoki címeiket a Motor City Machine Guns ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Egy EC3 promo videóval kezdődött az eheti IMPACT! adás, amiben a korábbi világbajnok elmondta, hogy a média, a politikusok, a vállalatok mindenkit arra késztetnek, hogy alkalmazkodjanak egyfajta gondolkodásmódhoz, ő azonban visszatért az Impact Wrestling-hez, hogy irányítsa a saját narratíváját.

Chris Bey (c) vs. Willie Mack - X-Division Championship Rematch
Willie Mack a Slammiversary PPV-n elvesztette az X-Division bajnoki címét, így most kért egy visszavágót, hogy visszahódítsa az övet Chris Bey-től. Ehhez közel is került a meccs egy adott pontján, amikor megpróbált ráugrani Bey-re egy Six Star Frog Splash-el. Mack elhibázta az ugrást, Bey pedig ugyan úgy mint szombat este, most is egy Cutter-rel tett pontot a mérkőzés végére.

Az X-Division mérkőzés után a Good Brothers tagjai érkeztek az arénába. Karl Anderson a beszédében elmondta, hogy hetek óta azt találgatták az emberek, hogy a Good Brothers hova fog igazolni, de ők már tudták, hogy az Impact Wrestling lesz az új otthonuk. Gallows egyetértett Anderson-nal, és hozzá tette, hogy a Slammiversary PPV több szempontból is meghatározó volt. Egy este alatt elfogyott az összes Good Brothers-es pólójuk a webshopból. A csapat tagjai leszögezték, hogy nem fogják használni a Too Sweet kézmozdulatukat, helyette sörrel ünneplik meg a megérkezésüket. Az ünneplést Ace Austin és Madman Fulton szakította félbe. A srácoknak nem tetszett, hogy a Slammiversary-n a Good Brothers tagjai megtámadták őket, és szerették volna, ha ezért bocsánatot kérnének tőlük. A bocsánatkérés elmaradt, helyette a négy birkózó egymásnak esett a ringben.

A backstage-ben Heath megpróbált bejutni az épületbe, de ez nem sikerült neki. Eközben Rhino és Hernandez úgy döntöttek, hogy a ringben folytatják a viszályukat.
Chris Bey az öltözőben ünnepelte meg a győzelmét, majd megérkezett a szobába Rohit Raju, aki felajánlotta az új X-Division bajnoknak, hogy ha bármire szüksége lenne, akkor számíthat rá.

Kiera Hogan & Tasha Steelz vs. Havok & Nevaeh
Nevaeh és Tasha Steelz kezdték a mérkőzést. Kiera Hogan ezalatt elterelte a bíró figyelmét, aki nem látta, hogy Nevaeh és Havok pacsiztak egymással, így nem engedte, hogy a korábbi női bajnok belépjen a ringbe. Amikor Havok végre belépett a szorítóba, elkapta Kiera-t, de Tasha Steelz felvitt egy széket a ringbe, és megütötte vele a lányt. A bíró ekkor DQ-val véget vetett a küzdelemnek, Havok pedig még kiosztott egy Tombstone Piledriver-t Kiera Hogan-nek.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Eddie Edwards megszerezte a világbajnoki címet Bobby Lashley legyőzésével.

Sami Callihan a színfalak mögött megkereste Ken Shamrock-ot, és azzal vádolta, hogy miatta vesztették el a Slammiversary PPV-n a North elleni Tag Team mérkőzésüket. Shamrock hamar lerázta Sami-t, mondván ha valami gondja van vele, akkor jövő héten megbeszélhetik a ringben.

Katie Forbes és RVD elmondták a gondolataikat a szervezetnél létrejött változásokról. Katie még hozzá tette, hogy van egy új weboldala, ahol jövő héten a rajongók ingyen megtekinthetik a képeit.

Rhino vs. Hernandez
A győztes mindent visz küzdelem előtt a két birkózó odaadta a pénzt a bírónak. A gong után Rhino azonnal egy Gore-al a földre küldte Hernandez-t, és megnyerte a mérkőzést, valamint a pénzt.

A North tagjai a szünetben elmondták, hogy egy éve birtokolják a Tag Team Championship címeket, és ha a Motor City Machine Guns tagjai akarnak a világ legjobbjai lenni, akkor le kell őket győzniük az este folyamán.

Egy rövid videóból megtudhattuk, hogy Brian Myers hamarosan megérkezik az Impact Wrestling-hez.

Gia Miller interjút készített az új Knockouts bajnok Deonna Purrazzo-val. Gia úgy hallotta, hogy Jordynne megsérült a Slammiversary mérkőzésük során, ezért nem jelent veszélyt senki a címére. Ekkor közbeszólt Kylie Rae, aki megszerezte a No. 1. Contender jogot szombat este. Kylie be akart mutatkozni Deonna-nak, de a bajnok megtámadta a lányt. Deonna-t és Kylie-t Kimber Lee és Alisha szedte szét.

A lányok szegmense után az új világbajnok, Eddie Edwards érkezett az arénába. Eddie elmondta, hogy már rég óta hiányzik a stabilitás a cégben, de ő miután megnyerte a világbajnoki címet, minden héten kész lesz kockára tenni az övét azok ellen, akik úgy érzik, hogy megérdemelnek egy esélyt. Ekkor meg is jelent az arénában az első jelentkező Eric Young személyében. Eddie szerint EY nem érdemel esélyt a világbajnoki címre azok után, ahogy elbánt Rich Swan-nal. Young erre azt mondta, hogy Eddie-nek inkább örülnie kellene, hogy nem őt támadta meg a gálán. Ezt Eddie nem hallgatta tovább és kiugrott egy Dive-val a ring mellett álló Young-ra. Eddie-t és Young-ot a bíróknak kellett szétválasztaniuk. 
 
Moose a színfalak mögött elmondta Gia Miller-nek, hogy kockára teszi a bajnoki övét Fallah Bahh ellen.
Eddie Edwards következő kihívója Trey-volt, aki szeretne egy lehetőséget a világbajnoki cím megszerzésére. Eddie elfogadta Trey kihívást.

Moose vs. Fallah Bahh - TNA World Heavyweight Championship Match
Moose szinte esélyt sem adva ellenfelének végig uralta a küzdelmet, aminek végül egy Lights Out Spear-rel vetet véget. A magát birkózás istenének nevező Moose a meccs után nem sokáig tudta élvezni a győzelmét, ugyanis megjelent a ringben EC3 és hátulról megtámadta a bajnokot.

Ace Austin és Madman Fulton elterelték Karl Anderson és Luke Gallows figyelmét a parkolóban, akiket így hátulról megtámadt a Reno Scum.

Rosemary és John E. Bravo egy ismeretlen házban beszélgettek egymással, amíg meg nem jelent Taya Valkyrie. Rosemary ketteseben akart lenni Bravo-val, de ha már így alakult a helyzet, akkor odateleportált pár birkózót a helyszínre. A Wrestle House nevű új show preimerje a jövő heti adásban lesz látható.

The North (c) vs. The Motor City Machine Guns - Impact World Tag Team Championships Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a North tagjai kockára tették a csapatbajnoki címeiket a Motor City Machine Guns ellen. Ethan Page a meccs elején bevitt egy Spinning Neckbreaker-t Shelley-nek, de a tust megzavarta Sabin. Ezt két DDT követte, majd Sabin kiugrott egy Dive-val a ring mellett álló Alexander-re. Ekkor a North tagjai válaszként végrehajtották Sabin-en a Northern Assault befejező mozdulatukat, de a korábbi világbajnok kijött a fogásból, és két vállra fektette Ethan Page-t, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet. Ezzel a Motor City Machine Guns véget vetett a North több mint egy éve tartó uralkodásának, és lettek a szervezet új Tag Team bajnokai.

Az adás végén Heath elérte a célját, és besurrant az épületbe

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.