Header Ads

IMPACT! 2020. Július 18. - Slammiversary PPV - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a Slammiversary PPV-t. A zárt kapuk közt rendezett gálán terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki, aminek egy még be nem jelentett birkózó is a kihívója lesz.

 
18. alkalommal rendezi meg az Impact Wrestling a Slammiversary PPV-t. Az idei gála több szempontból is érdekes lesz, többek között azért is, mert mindenképp új világbajnokot fog avatni a cég, valamint az esemény promo videóiból megtudhattuk, hogy egy korábbi világbajnok biztosan visszatér az este folyamán. Lássuk mivel készül idei gálára az Impact Wrestling.
A gálán láthatunk majd egy női Gauntlet küzdelmet, aminek a győztese egy kötelező kihívó jogot nyer a Knockouts Championship címre. A mérkőzésen Nevaeh, Madison Rayne, Kiera Hogan, Tasha Steelz, Alisha, Kimber Lee, Rosemary, Susie, Taya Valkyrie, Kylie Rae valamint Havok fog a kötelek közé lépni.  
A Slammiversary promo videókból megtudhattuk, hogy egy korábbi világbajnok biztosan visszatér a szervezethez, és nem egyedül fog érkezni. Hogy kik lesznek ők, azt természetesen nem árulta el előre a cég, de elképzelhető, hogy Dez és Wentz kihívására közülük fog valaki válaszolni.
Deonna Purrazzo alig hogy megérkezett az Impact Wrestling-hez, máris célba vette a Knockouts Championship címet, amit jelenleg Jordynne Grace birtokol. Miután Deonna többször is megtámadta Jordynne-t, a bajnok úgy döntött, hogy kockára teszi az övét az új Knockouts hölgy ellen.
A North tagjai már több mint egy éve birtokolják a csapatbajnoki címeket. Ethan Page és Josh Alexander most új kihívókat kaptak Sami Callihan és Ken Shamrock személyében, akik meg akarják szakítani a North több mint egy éve tartó uralkodását.
A gálán terítékre kerül majd az X-Division Championship cím is. Az aktuális bajnok Willie Mack és a kihívója Chris Bey fognak szembenézni egymással.
Moose az áprilisi Rebellion adásban visszahozta a korábbi TNA világbajnoki címet, amit azóta már többször is megvédett. A roster tagjai közül többeknek nem tetszik, hogy Moose világbajnoknak nevezi magát egy olyan címmel, amit a szervezet már nem használ. Utoljára Tommy Dreamer fejezte ki a nemtetszését ezzel kapcsolatban, majd úgy döntött, hogy kihívja Moose-t egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésre, hogy megfossza őt a címtől.
Az este folyamán biztosan új gazdára talál a nemrég megüresedett világbajnoki cím. A négy emberes mérkőzésen Ace Austin, Eddie Edwards, Trey, és egy még titokzatos személy fog szembenézni egymással az Impact World Championship címért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.