Header Ads

Debütálás, visszatérés, bajnok avatás - Ez történt a Slammiversary PPV-n - *SPOILER*

Tegnap este rendezte meg az Impact Wrestling a Slammiversary PPV-t. A gálán visszatért több birkózó a szervezethez, láthattunk új debütálókat, valamint gazdára talált a megüresedett világbajnoki cím is.


A szombat esti Slammiversary PPV a vártnál is izgalmasabbra sikeredett, az előre elkészített promo videókból többen is visszatértek az Impact Wrestling-hez. Lássuk mi történt a gálán.

A North már több mint egy éve birtokolja a csapatbajnoki címeket, és ez a PPV után sem változott. Ethan Page és Josh Alexander legyőzte Ken Shamrock és Sami Callihan párosát, így továbbra is ők birtokolják az Impact Tag Team Championship címeket. A mérkőzés után máris új kihívókat kapott a North, az este folyamán visszatérő Motor City Machine Guns tagjai, Chris Sabin és Alex Shelly kihívták egy címmérkőzésre Page-t és Alexander-t. Erre a küzdelemre a jövő heti adásban kerül majd sor.
A gálán új X-Divison bajnokot avatott a cég, Chris Bey elhódította Willie Mack-től a bajnoki övet.
A PPV-n Deonna Purrazzo is beváltotta az ígéretét, és feladással legyőzte Jordynne Grace-t. A Virtuosa ezzel új Knockouts bajnoknak mondhatja magát.
A Motor City Machine Guns visszatérése után, az este második meglepetését Heath okozta. A WWE korábbi birkózója megjelent az arénában, konfliktusba került Rohit Raju-val, majd a színfalak mögött összetalálkozott régi csapattársával, Rhino-val. A baráti találkozót Scott D'Amore zavarta meg, aki örült, hogy látja Heath-et, de megkérte, hogy hagyja el az arénát, mivel a vírushelyzet miatt csak a cég dolgozói lehetnek az épületben. Heath-et a szervezet szabad ügynökként állította be, és olyan sztorit írtak a számára, hogy előbb meg kell dolgoznia a szerződéséért.
Az este főmérkőzését egy négy emberes küzdelemként hirdette az Impact Wrestling. Eddie Edwards, Trey, Ace Austin és egy titokzatos személy küzdött volna meg a megüresedett világbajnoki címért. Miután a három bejelentett birkózó elfoglalta a ringet, megjelent az arénában Rich Swann, akinek hosszú hónapokat kellett kihagynia a bokasérülését követően. Ha ez még nem lett volna elég, Swann után megérkezett a titokzatos birkózó, aki nem más volt mint Eric Young, a szervezet korábbi birkózója. Az így kialakult 5-Way Elimination meccset Eddie Edwards nyerte meg, aki Ace Austin legyőzésével lett a szervezet új világbajnoka. A mérkőzés után Madman Fulton és Ace Austin megtámadta Eddie Edwards-ot, akinek a Good Brothers tagjai, Luke Gallows és Karl Anderson siettek a segítéségére.
Az adás végén megtörtént amire a rajongók hónapok óta vártak. EC3 a rengeteg sejtelmes videója után, végre visszatért az Impact Wrestling-hez. A korábbi világbajnok csak egy pillanatra mutatta meg magát, vele először a jövő heti IMPACT! adásban találkozhatnak a nézők.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.