Header Ads

Visszahozza az Impact Wrestling az Aces & Eights formációt?

Arról már hetek óta tudni lehet, hogy az Impact Wrestling az idei Slammiversary gálájára vissza szeretne hozni több olyan birkózót, akik korábban náluk dolgoztak. Ezen a héten nem egy személyre, hanem egy korábbi formáció, az Aces & Eights csapatra tett utalást D'Lo Brown.


Az Impact Wrestling már hetek óta reklámozza a jövő hónapi Slammiversary gáláját, és ehhez számos sejtelmes videót készítettek a rajongóknak. Azt múlt héten már megtudhattuk, hogy egy korábbi világbajnok július 18-án visszatér a szervezethez, valamint az egyik mérkőzés után felcsendült EC3 bevonulózenéje, utalva ezzel a kétszeres világbajnok esetleges visszatérésére. Az eheti adás végén újabb csavarral lepte meg a nézőket a cég. D'Lo Brown, aki jelenleg producerként dolgozik a szervezetnél, egy beszélgetést folytatott valakivel a laptopján, majd mikor felállt az asztaltól, látható volt a korábbi Aces & Eights-es mellénye. Az egyelőre nem derült ki, hogy D'Lo kivel beszélgetett, de könnyen lehet, hogy a korábbi csapat egyik tagjával, aki a Slammiversary PPV egyik meglepetés visszatérője lesz. A csapatot Bully Ray, D'Lo Brown, Mr. Anderson, Luke Gallows, Taz, D-Von Dudley, Mike Knox, Wes Briscoe és Garrett Bischoff alkották.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.