Header Ads

Újra összeáll a Rhino & Heath Slater páros az Impact Wrestling-nél?

Az eheti IMPACT! adásban újabb utalást tett a cég, egy korábbi WWE-től kirúgott birkózó érkezésére.

Fotó: WWE
Ezúttal Rhino tett sejtelmes megjegyzést a korábbi WWE-s csapattársa, Heath Slater érkezésére. Rhino jelenleg Rohit Raju-val áll összetűzésben, aki az eheti adásban arra ösztönözte a korábbi világbajnokot, hogy keressen magának egy csapattársat. Rhino sejtelmesen kijelentette, hogy neki már van csapattársa, akinek gyerekei vannak. Ezzel az apró utalással a korábbi WWE-s csapattársára Heath Slater-re gondolhatott, aki abban az időben a "Gyerekeim vannak" gimmick-et használta. A páros a SmackDown csapatbajnoki címeit is birtokolta, majd 2019-ben Rhino visszatért az Impact Wrestling-hez. Heath Slater az egyik olyan birkózó, akit áprilisban elbocsátott a WWE, és ha lejár a 90 napos záradék, bárhová igazolhat.   

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

2 megjegyzés:

 1. Hm...Az lesz hogy elkezdek Impact-et nézni. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Balázs!
   Itt az oldalon minden héten találsz előzetest, és összefoglalót a heti adásokról. Ha megjött hozzá a kedved és még több tartalomra vágysz, látogass el több érdekességért az alábbi oldalra:
   https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
   Üdv, Márk

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.