Header Ads

The Undertaker bejelentette a visszavonulását?

Hetek óta követhettük a The Undertaker pályafutásáról szóló dokumentum-sorozatot, amely végén kijelentette, hogy önszántából már biztosan nem tér vissza.
Undertaker a RAW-n - (Fotó: WWE)

Mark Calaway vagy ahogyan mindenki ismerheti The Undertaker már tavaly szeptemberben elgondolkozott a végleges visszavonuláson. Ahogyan tudjuk már a WrestleMania 33 után, a Roman Reigns elleni vereséget követően sem tért volna vissza, ezért is hagyta akkor a kalapját, a kabátját és a kesztyűit a ringben. Később vissza-vissza tért, a mélypont a Goldberg elleni meccs volt, ahol közel állt ahhoz, hogy maradandó sérüléseket szenvedjen, miután az ellenfele a meccs elején agyrázkódást kapott és nem volt teljesen magánál.  A Deadman egy gálával később egy tag team meccsen mutatta meg, hogy még mindig képes jó meccsre és javított a renoméján, de az előző meccset nem az ő nyakába varrták.

Tavaly Undertaker karaktert tört és elment Stone Cold Steve Austin podcastjébe, ahol őszintén beszélt a pályafutásáról, de itt még nem mondta ki, hogy befejezte. Januárban döntötte el, hogy visszatér, amikor ellátogatott a Performance Centerbe a fiatal tehetségekhez.  Sokan úgy sejtették, hogy egy utolsó nagy meccsre készül, ezért esett a választása AJ Stylesra. A koronavírus-járvány végül felülírta a dolgokat, hiszen nem egy klasszikus meccset láthattunk a két fél között a WrestleMania 36-on, hanem egy akciófilm-jelenetet, amely végén a legenda jött ki győztesen.

Az utolsó meccsére visszahozta az American Badass karakterét - (Fotó: WWE)

A sorozatban Undertaker elmondja, hogy Boneyard meccset tökéletesnek érzi a befejezéshez, de az idő majd eldönti mi lesz a jövőben. Ha Vince McMahonnek szüksége van rá, akkor még visszatérhet, de életének ezen szakaszában nem érzi úgy, hogy újra ringbe kellene lépnie. Hozzátette: már nincs olyan dolog, amit nem ért volna el, illetve a sorozat felnyitotta a szemét, hogy mással is foglalkoznia kell. Kiemelte, hogy elfogadja azt a tényt, hogy a ringen kívül is van élet és más dolgokba is belekezdhet.

Konklúzió: Vince McMahonnek erősen kell ahhoz lobbiznia, ha a közeljövőben Undertakert meccsben akarja látni. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy Taker az elmúlt években már többször is elgondolkozott a visszavonuláson, de végül mindig visszatért. Viszont 55 évesen, rengeteg sérüléssel a háta mögött erősen el kell gondolkodnia azon, hogy megéri-e még ezt ilyen szinten csinálni.

Szerintetek ezúttal valóban abbahagyta The Undertaker?

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.