Header Ads

Sammy Guevara szexista megnyilvánulást tett Sasha Banksre - felfüggesztették

"Egyszerűen csak megdugnám ezt a nőt" fogalmazott az AEW pankrátora egy podcastben még négy évvel ezelőtt. Az elmúlt napokban több szupersztár korábban tett szexista megnyilvánulásai vagy megmozdulásai is előkerültek.
Sammy Guevara (b) és Sasha Banks (j) - (Fotó: All Elite Wrestling és WWE)

A WWE-ben Jack Gallagher esett áldozatul annak, hogy erőszakkal vádolták meg, ezért a szervezet azonnali hatállyal elbocsájtotta. Az All Elite Wrestling sem ússza meg a botrányokat, még úgy sem, hogy Sammy Guevara fentebb említett megnyilvánulása idején a szervezet még csak nem is létezett. A pankrátor Sasha Banksre tett egy szexista megnyilvánulást egy hanganyagban, amely most újra előkerült a Twitteren. Guevara természetesen azonnal reagált és bocsánatot kért mondván hatalmas hülyeséget csinált néhány éve.

Később Sasha Banks is reagált az esetre, aki kiemelte, hogy a társadalomban az ilyenfajta megnyilvánulások nem elfogadottak, de posztja előtt megbeszélte a dolgot Sammyvel. 

Az AEW is lereagált a dolgot és azonnali hatállyal felfüggesztette Sammy Guevarát egy újabb döntésig. Ezen időszak alatt fizetést sem utalnak neki és nem is szerepelhet a szervezet égisze alatt. Guevara fizetése nem marad a szervezet számláján, azt egytől egyig a Jacksonville-i női központnak utalják el. Guevara egyébként belegyezett abba, hogy ez idő alatt egy tréningen vesz majd részt, ahol megpróbálják leszoktatni az ilyen megnyilvánulásokról. 

6 megjegyzés:

 1. Jaj ugyan már 22 eves volt gyakorlatilag még gyerek és tegye szívére a kezét az aki nem gondolja ugyan ezt Sasharol legyen az munka társ a wwe-nel vagy mas cégnél vagy csak egy rajongo nem csinált semmit nem eroszakolta meg vagy nem probalta "megdugni" csak mondott egy olyan szot amit valószínűleg Sasha minden olyan képe alá meg kapja biztos nem lesz ennek nagyobb baja ha igen akkor túlreagálják!

  VálaszTörlés
 2. Majd pont Sasha Banks? Dehogy! Tudod,az olyan nők akik előadják az ártatlant,hogy "a beteg testvére miatt" döntött a pankráció mellett és azért csinálja mert tiszta szívből szereti,közben meg amennyi pénzt keres hogy lényegében kérkedik vele.. Nos,ezt az oka annak,hogy Sasha Bankst nem csipázom. Ez már nem az az era. És még én sem írtam semmilyen szexista dolgot a képei alá. Btw,Natalya minden tekintetben tökéletesebb mint Banks.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen? Azon kívül hogy milf mi olyan tökéletes benne?

   Törlés
  2. De legalabb latom hogy tisztában vagy azzal hogy amikor a penzel kemenykedik a karakter resze

   Törlés
  3. Köszönjük az értelmes hozzászólást, semmi értelme nincs annak a mit mondtál.

   Törlés
  4. Minek annak hogy Sasha a karaktere miatt menozik a pénzével amit a draga fentebb lévő emberke nem vesz észre es ezert nem kedveli??

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.