Header Ads

Rusev reagált az Impact Wrestling-es pletykákra

Az Impact Wrestling egy sejtelmes videóval promotálja az idei Slammiversary gáláját, amiben utalást tettek Rusev lehetséges érkezésére. A bolgár birkózó most először szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Fotó: WWE
Rusev volt az egyik olyan nagyobb nevű birkózó aki áprilisban távozott a WWE-től. Ezt az Impact Wrestling kihasználta, és elkészített egy olyan videót, amiben több korábbi birkózójuk feltűnt, és ráadásként még egy bolgár zászló is látható volt, utalva ezzel Rusev lehetséges szerződtetésére. A háromszoros United States Champion tegnap a Twitch csatornáján reagált először erre a videóra.

" Minden bolgár elmehet, és debütálhat. Lehet, hogy van egy másik srác Bulgáriában. Továbbra is ezt mondom, lehet bárki. Nem tudom, hogy miért gondoljátok, hogy én vagyok az. Értem, hogy miért gondoltok rám, de nem tudom megerősíteni, és tagadni sem. Vagy nem akarom sem megerősíteni, sem tagadni. Lehet, hogy 1 millió dollárt akarnak fizetni nekem egy mérkőzésért. Ki tudja? Talán bemegyek." - Mondta Rusev.

Mióta az Impact Wrestling elkészítette ezt a videót, azóta már egyet biztosra vehetünk, hogy Drake Mavrick nem tér vissza a társasághoz, mivel új szerződést írt alá a WWE-vel. A videóban szereplő EC3 egy sejtelmes videóval reagált a látottakra, valamint az is kiderült, hogy Luke Gallows és Karl Anderson tárgyal a szervezettel. Mindeközben Heath Slater is az Impact Wrestling radarján lehet, mivel ő rá a korábbi csapattársa, Rhino utalt a múlt heti adásban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.