Header Ads

Paul Heymant leváltották a RAW élén

A WWE vezetése úgy döntött, hogy a RAW és a SmackDown kreatív csapatát egyetlen egy ember kezei alá helyezi. A rajongók körében nagy népszerűségnek örvendő Paul Heymantől minden kreatív feladatot elvettek.
Eric Bischoff (j) után Paul Heymant (b) is leváltották, pedig tavaly ilyenkor még nagy változásokat ígértek – (Fotó: WWE)

Jövő héttől egyetlen egy kreatív csapat felel majd a Raw és a SmackDown irányításáért, amelynek a vezetője Bruce Prichard lesz – írja a WWE weboldala. Prichard eddig a kék brandet irányította, míg Paul Heyman a Raw kreatív igazgatója volt. A szervezet azt írja, hogy Heyman ezentúl csak az in-ring karakterére koncentrál, tehát más dolga nem lesz azt leszámítva, hogy Brock Lesnar menedzsere.

Egybehangzó információk szerint Paul Heyman leváltása mögött a rossz nézettségi adatok állnak, illetve az, hogy hosszútávon gondolkozott, több időbe telt neki felépíteni egy-egy jövőbeli sztárt. Az utóbbi időben a RAW adása alatt számtalan változást eszközölek, így néha egy előre beígért meccs vagy szegmens meg sem történt. Ezzel szemben Bruce Prichard sokkal inkább Vince McMahon irányvonalát követi. Megjegyeznénk, hogy az elnöknek valószínűleg jobban sikerül befolyásolnia a Prichard munkáját, mint Heymanét, aki teljesen más koncepcióban gondolkozott.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.