Header Ads

Mi lesz veled Adam Cole?

Az NXT regnáló bajnokának hamarosan egy fontos döntést kell meghoznia az életében, ugyanis lejár a szerződése a WWE-ben.
(Fotó: WWE)

Adam Cole jelenlegi szerződése augusztusban jár le a WWE-nél, amely azt jelenti, hogy már csak két hónap van hátra a kontraktusából. A WrestlingInc információi szerint egyelőre nincs szó a távozásáról, azonban még nem kezdődtek meg a tárgyalások a két fél között a lehetséges folytatásról.

Cole az NXT top neve, már egy éve bajnok, de ha hosszabbít elképzelhető, hogy hamarosan átigazol a RAW-ra vagy a SmackDownra. Mindemellett az Undisputed Era vezetője is, amelyben rajta kívül Roderick Strong, Kyle O'Reilly és Bobby Fish tevékenykedik. Ugyanakkor a barátnője, Dr. Britt Baker nagyon szeretné, ha Cole valamikor átigazolna az All Elite Wrestlinghez. Szerinte ugyanis a "nagy család" Adam Cole-lal lenne teljes.

– Ők egy nagy család. Remélem, hogy a közel jövőben Adam Cole egy ringben lehet majd a Young Buckszal, Kenny Omegaval és Codyval. Ezzel lenne teljes a kör, egy hatalmas, boldog család lehetnénk – nyilatkozta korábban az AEW Unrestricted podcastben.

(Források: WhatCulture, The 434)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.