Header Ads

Lecsap az Impact Wrestling a WWE-től kirúgott birkózókra?

Az eheti IMPACT! adásban a cég bejelentette a soron következő Slammiversary PPV időpontját, és vele együtt egy sejtelmes videóval utalást tett pár korábbi WWE birkózó lehetséges érkezéséről.
(Fotó: ImpactWrestling)

A tegnap esti IMPACT! adásban egy sejtelmes videóval jelentette be az Impact Wrestling, hogy idén a Slammiversary PPV július 18-án kerül megrendezésre. A videóban egy kapucnis ember whiskyt kortyolgatva ül egy fotelban a TV előtt. A TV-ben egy híradást adnak, amiben több WWE-nél dolgozó birkózót elbocsátottak a koronavírus járvány miatt kialakult gazdasági helyzet miatt. A képernyőn ezután megjelent Eric Young, Luke Gallows, Karl Anderson, Curt Hawkins, EC3, Mike és Maria Kanellis, Drake Mavrick valamint egy bolgár zászló is, utalva ezzel Rusev-re. A szervezet hivatalosan nem jelentett még be szerződtetést az alábbi birkózók közül, mivel a 90 napos kilépési záradék majd július 15-én fog letelni ezen pankrátorok esetében.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.