Header Ads

Kurt Angle szerint a PG Éra jót tesz a profi birkózásnak

Mára a WWE-ből eltűntek a szteroidok és a drogok, legalábbis full-timereknél biztosan. Angle szerint ezért is nagyon jó a PG Éra, dacára annak, hogy a szupersztárok kevésbé kapnak szabad kezet.
Kurt Angle, amikor még tagja volt a RAW rosterének - (Fotó: WWE)

A WWE Hall of Famer előszeretettel indít Facebook live-ot az oldalán, amelyben válaszol a rajongók kérdéseire. A WWE-ből mára egyre inkább eltűnik a kayfabe, illetve a termék PG besorolású, amely azt jelenti, hogy a 12 év alatti gyermekek is nézhetik a műsorokat szülő felügyelet mellett. Sokak szerint ez rosszat tesz a WWE termékének, de Kurt Angle megvédte a szervezetet.

Szerintem a PG Éra jót tett a pankrációnak. Tudom nagyon jól, hogy a PG előtt több volt a kreatív beleszólásunk a karaktereinkbe, de nagyon fontos tény, hogy a PG Éra egészségesebbé tette a birkózókat. Drog és fizikai tesztek vannak, a doktorok és az edzők több szerephez jutottak, hogy vigyázzanak a szupersztárok egészségére.

Hozzátette: az Attitude Éra különleges volt, de az akkori pankrátorok nem profitáltak ebből annyit, mint a maiak a saját korukból. Angle elmondta azt is, hogy a WWE mára a családokra koncentrál, őket célozzák meg a termékkel a fiatal felnőttek helyett. 

A WWE elnöke, Vince McMahon 2008-ban döntött úgy, hogy megfelelve a szponzoroknak visszatér a PG besoroláshoz, hiszen egészen a 90-es évek közepéig elsősorban a családoknak és a gyermekeknek szóltak a műsoraik. A radikális változtatás, vagyis a korhatár váltás és az Attitude Éra bevezetése a nézettség csökkenésre és a WCW felemelkedésére volt válasz. A cég 2001-től jelentősebb rivális nélkül maradt, így 2009-ben már semmi sem befolyásolta az egyeduralmukat.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.