Header Ads

IMPACT! 2020. Június 9. - Road to Slammiversary - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban szembenézett egymással Ken Shamrock, Sami Callihan és Michael Elgin, Susie megmérkőzött Tasha Steelz-el, Willie Mack és Cousin Jake megküzdöttek Chey Bey és Johnny Swinger párosával, Jordynne Grace kockára tette a Knocouts Championship címét Taya Valkyrie ellen, valamint debütált Deonna Purrazzo.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ken Shamrock vs. Sami Callihan vs. Michael Elgin
Ken Shamrock, Sami Callihan és Michael Elgin összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Elsőként Elgin lépett a kötelek közé, majd jött Shamrock, aki azonnal megtámadta Big Mike-ot. Idő közben Sami is megjelent a ringben, aki egy darabig a sarokból figyelte az eseményeket. Callihan először Elgin ellen lendült akcióba, majd nem sokkal később megakadályozta, hogy Elgin kopogtasson, miután Shamrock Ankle Lock-ba fogta a lábát. Ezt követően Shamrock Sami-n is végrehajtotta az Ankle Lock szorítását, majd Elgin közbeavatkozott, és miután Callihan-t eltávolította a ringből, bevitt egy Elgin Bomb-ot Shamrock-nak, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

Gia Miller készített egy rövid interjút Jordynne Grace-szel, majd a Rascalz csapat beszélgetésébe tekinthettünk be. Trey csalódott amiért nem küzdhetett meg a döntőben Ace Austin-nal, és szeretné tudni, hogy ki támadta meg. A beszélgetést a North csapat zavarta meg, akik jövő héten meg akarnak küzdeni a kötelező kihívójukkal.

Tasha Steelz vs. Susie
Tasha Steelz és Kiera Hogan egy hete legyőzték Susie és Kylie Rae párosát. Most Susie egyedül nézett szembe Tasha-val. Tasha végig lekezelő volt a mérkőzés alatt az ellenfelével, és erre még rátett egy lapáttal Kiera Hogan, aki a ring mellől biztatta a barátnőjét. Kiera a meccs egy adott pontján összeszólalkozott Susie-val, hogy elterelje a lány figyelmét. Ezt Tasha kihasználta, és egy Cutter után kikopogtatta a Susie-t.

Gia Miller következő interjúalanya Ace Austin volt. Ace tudja, hogy a vezetőség az este folyamán bejelentést fog tenni a világbajnoki címmel kapcsolatban. Ace szerint őt illeti meg a cím. A beszélgetést Moose zavarta meg, aki szerint Ace-nek vele kellene megküzdeni a TNA világbajnoki címért. Végül Hernandez is becsatlakozott a beszélgetésbe, és kihívta Moose-t egy TNA világbajnoki címmérkőzésre, amire jövő héten kerül sor.

Kiera Hogan és Tasha Steelz miközben ünnepelték a győzelmüket, belefutotta Havok és Nevaeh párosába. Havok szerint Tasha és Kiera félnek tőlük. Nevaeh kihívta a két lányt egy csapatmérkőzésre, de Kiera ezt visszautasította.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Mike Bennett belekötött Earl Hebner-be, és kihívta őt egy mérkőzésre.

A backstage-ben Rohit Raju összeszólalkozott Rhino-val. ( A szegmensről bővebben itt olvashatsz. )

Willie Mack & Cousin Jake vs. Chris Bey & Johnny Swinger
Egy csapatmérkőzéssel folytatódott az adás, ahol Willie Mack és Cousin Jake kiálltak Chris Bey és Johnny Swinger párosa ellen. A meccset Swinger és Mack kezdték, majd becsatlakozz Bey is, akit hamar megállított Cousin Jake. Jake kilökte a ringből Bey-t, így az egyedül maradt Johnny Swinger ellen Mack betudott vinni egy Stunner-t, ami után ő már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Bey és Swinger megtámadták Cousin Jake-et és az aktuális X-Division bajnokot, akiknek Cody Deaner sietett a segítségükre.

Taya Valkyrie megtalálta a bárban John E. Bravo-t és Rosemary-t. Taya nem értette miért viselkedik vele így Rosemary, de a lány megnyugtatta, hogy ott lesznek Bravo-val a mérkőzésén és támogatni fogják.

Scott D'Amore érkezett a ringbe, aki bejelentette, hogy Tessa Blanchard nem tartózkodik a helyszínen az este folyamán. Amikor D'Amore rátért volna, hogy mi lesz a világbajnoki cím sorsa, megérkezett Ace Austin, aki szerint őt illeti a világbajnoki öv. Ezt Michael Elgin sem hagyta szó nélkül, majd ezt követően megjelent Eddie Edwards, aki nemrég még kötelező kihívónak mondhatta magát. D'Amore leállította mind hármójukat, és közölte velük, hogy a július 18-ai Slammiversary PPV-n ők, és még egy személy megküzdhetnek Tessa Blanchard-dal a világbajnoki címért. Ekkor megjelent a ringben Trey és a négy birkózó egymásnak esett.

Gia Miller megpróbált interjút készíteni Deonna Purrazzo-val, de a lányt nem találta a szobájában.

Crazzy Steve vs. Jacob Crist
A szegmens után a Cancel Culture tagjai érkeztek az arénába, köztük az újdonsült taggal, Jacob Crist-tel. Jacob első ellenfele az új csapatával Crazzy Steve volt, akinek rögtön neki is esett a gong előtt. Steve ezt követően visszatámadt az ellenfelének, de Ryan a meccs egy adott pontján megzavarta, amit Jacob kihasznált. Négy egymás utáni rúgással a földre küldte Steve-et, és megnyerte a mérkőzést.

Jordynne Grace (c) vs. Taya Valkyrie - Impact Knockouts Championship Match
Az este főmérkőzésén Jordynne Grace kockára tette a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie ellen. Taya-t elkísérte az arénába John E. Bravo és Rosemary, akikre a meccs egy adott pontján Jordynne rálökte a kihívót. Miután Taya visszament a kötelek közé, Jordynne folytatta a dominanciáját, és egy szorító fogás után feladásra kényszerítette a lányt. A meccs után megérkezett az arénába Deonna Purrazzo, aki rögtön szemügyre vette a Knockouts Championship címet. Jordynne kezet nyújtott Deonna-nak, de ő inkább megtámadta a női bajnokot.

Az adás után még egy rövid Slammiversary promo is kikerült, amiben Michael Elgin telefonált valakivel. Elgin a telefonban ezt mondta: Ismersz minket, mi kanadaiak mind csapatjátékosok vagyunk...

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.