Header Ads

IMPACT! 2020. Június 9. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban szembenéz egymással Michael Elgin, Ken Shamrock és Sami Callihan, megtudhatjuk mi lesz a világbajnoki címmel a folytatásban, Jordynne Grace kockára teszi a Knockouts Championship övét Taya Valkyrie ellen, Johnny Swinger és Chris Bey kihívják Cousin Jake és Wille Mack párosát, Tasha Steelz kihívja Susie-t, valamint debütál Deonna Purrazzo.

Michael Elgin pár hete megtámadta Ken Shamrock-ot, aki így nem tudott elindulni a # 1 Contender címért rendezett tornán. Ezt követően Elgin a tornán legyőzte Sami Callihan-t, majd az elődöntőben kikapott Trey-től, mivel megzavarta őt Sami. Ma este Shamrock, Callihan és Elgin meg fog küzdeni egymással.
Az aktuális világbajnok Tessa Blanchard az utolsó két TV adások felvételére nem tudott elutazni a koronavírus járvány miatt. Eközben Ace Austin megnyerte a # 1 Contender tornát, és a vele járó kihívó jogot a világbajnoki címre. Hogy mi lesz így a világbajnoki cím sorsa, azt az eheti adásból megtudhatjuk.
Az este folyamán láthatunk egy Knockouts Championship címmérkőzést. Jordynne Grace kockára fogja tenni a bajnoki övét Taya Valkyrie ellen.
Az egyéni küzdelmek mellett, láthatunk majd egy csapatmérkőzést is. Az újonnan alakult Johnny Swinger és Chris Bey duója fog megküzdeni Willie Mack és Cousin Jake párosával,
Egy hete Kiera Hogan és Tasha Steelz legyőzte Susie és Kylie Rae párosát. Tasha most egy egyéni mérkőzésre invitálja Susie-t.
A ma esti IMPACT! adásban debütálni fog a szervezet új Knockouts hölgye, Deonna Purrazzo is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.