Header Ads

IMPACT! 2020. Június 30. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Moose kockára teszi a TNA világbajnoki címét Crazzy Steve ellen, Trey bosszút akar állni Madman Fulton-on, Ethan Page és Josh Alexander elmondják miért támadták meg Ken Shamrock-ot, megmérkőzik egymással Suicide és Chris Bey, Fallah Bahh és TJP párosa szembenéz a Reno Scum-mal, Kiera Hogan megküzd Havok-kal, valamint folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk műsora.

Moose mióta visszahozta a TNA World Heavyweight Championship címet, folyamatosan kockára is teszi azt, többnyire a korábbi TNA-s birkózók ellen. A bajnok eheti ellenfele Crazzy Steve lesz.
Madman Fulton miután kilépett az oVe-ből, összeállt Ace Austin-nal. Fulton megtámadta a színfalak mögött Trey-t, hogy Ace biztosan megnyerje a kötelező kihívó jogért zajló tornát. Trey ezért bosszút akar állni Madman Fulton-on, és kihívta őt egy mérkőzésre.
Az aktuális csapatbajnok North formáció tagjai egy hete belekötöttek Ken Shamrock-ba, és csúnyán el is bántak vele. Ethan Page és Josh Alexander most elmondják, miért támadták meg Shamrock-ot.
Johnny Swinger múlt héten megpróbálta rábeszélni Suicide-ot, hogy segítsen neki, és Chris Bey-nek a Willie Mack és a Deaners elleni mérkőzésüknél. Suicide elutasította a kérést, és helyette kihívta egy mérkőzésre Bey-t.
Az este folyamán láthatunk majd egy csapatmérkőzést is. Fallah Bahh és TJP szembe fog nézni a Reno Scum-mal.
Tasha Steelz egy hete legyőzte Nevaeh-t. A viszály folytatódik a lányok között, ma este Kiera Hogan fog a kötelek közé lépni, ellenfele pedig Havok lesz.
A ma esti IMPACT! adásban folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk műsora is, ahol John E. Bravo lesz a meghívott vendég.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.