Header Ads

IMPACT! 2020. Június 23. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards szembenéz Madman Fulton-nal, Willie Mack és a Deaners formáció kihívja Chris Bey-t és Johnny Swinger-t egy csapatmérkőzésre, Taya Valkyrie megmérkőzik Susie-val, valamint folytatódik a viszály Tasha Steelz és Nevaeh között.

Madman Fulton pár hete kilépett az oVe-ből. Fulton ezt követően összeállt Ace Austin-nal, és előbb megtámadta Trey-t, majd múlt héten Eddie Edwards-ot. Eddie ezért kihívta egy mérkőzésre Fulton-t.
Az este folyamán láthatunk majd még egy csapatmérkőzést. Willie Mack és a Deaners formáció fognak megküzdeni Johnny Swinger és Chris Bey, valamint egy általuk még be nem jelentett partnerrel.
A múlt heti IMPACT! adásban összeszólalkozott egymással Taya Valkyrie és Susie. A két lány ma este szembe fog nézni egymással.
Nevaeh egy hete megnyerte első bemutatkozó mérkőzését Kimber Lee ellen. A mérkőzésen jelen volt az arénában Tasha Steelz és Kiera Hogan is, akik a küzdelem után belekötöttek Nevaeh-ba és Havok-ba. Nevaeh ezt követően kihívta egy egyéni mérkőzésre Tasha Steelz-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.