Header Ads

IMPACT! 2020. Június 23. - Aces & Eights? - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban szembenézett egymással Tasha Steelz és Nevaeh, Deonna Purrazzo bemutatkozott a ringben, Taya Valkyrie kihívta Susie-t, a Deaners formáció és Willie Mack kihívták egy mérkőzésre Johnny Swinger és Chris Bey párosát, Eddie Edwards megküzdött Madman Fulton-nal, valamint utalást kaptunk egy korábbi csapat visszatérésére.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tasha Steelz vs. Nevaeh
Tasha Steelz és Nevaeh mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Tasha-t Kiera Hogan, Nevaeh-t pedig Havok kísérte el az arénába. Nevaeh végig dominált a mérkőzés alatt, de Kiera megzavarta a lányt, amit Tasha ki is használt, két vállra fektette ellenfelét, és megnyerte a küzdelmet.

Deonna Purrazzo interjút adott a Busted Open Radio-nak. A beszélgetést Jordynne Grace szakította félbe, aki dühös volt amiért Deonna kétszer is megtámadta őt, és ezért meg fogja semmisíteni a lányt. Deonna szerint Jordynne féltékeny rá, amiért a szervezet arcává vált, majd kijelentette, hogy el fogja venni tőle a Knockouts Championship címét.

Gia Miller már a színfalak mögött kérdezte meg Deonna-t a nyilatkozatával kapcsolatban. Ezt Alisha zavarta meg, akinek szemet szúrt a lány tiszteletlen viselkedése, és kihívta egy mérkőzésre.

Johnny Swinger megpróbálta meggyőzni Rich Swann-t, hogy legyen az este folyamán a csapattársa Willie Mack és Deaners elleni mérkőzésén. Swann ezt visszautasította, mondván még mindig sérült, másrészt pedig nem fogja hátba támadni Willie-t.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Bully Ray és Devon megküzdöttek egymással még 2012-ben. A mérkőzést az Aces & Eights csapat tagjai zavarták meg, majd nem sokkal később lepleződött le az egyik csapattag kiléte, aki Luke Gallows volt.

A színfalak mögött összeszólalkoztak egymással a North tagjai és Ken Shamrock. Shamrock kihívta egy mérkőzésre Josh Alexander-t.

Moose a backstage-ben beszélgetett pár bíróval, amit Crazzy Steve zavart meg. Moose kihívta egy TNA világbajnoki címmérkőzésre Steve-et.

Deonna Purrazzo vs. Alisha
Deonna Purrazzo első debütáló mérkőzésén Alisha ellen lépett a kötelek közé. Deonna esélyt sem adott az ellenfelének, és végig arra törekedett, hogy Alisha előbb utóbb feladja a küzdelmet. Ezt Alisha meg is tette, miután Deonna a Fujiwara Armbar fogásba fogta őt. A meccs után Jordynne Grace besietett az arénába, hogy szembenézhessen Deonna-val. Deonna jobbnak látta ha elhagyja az arénát, mondván ennek a küzdelemnek nem most van itt az ideje.

Johnny Swinger következő kiszemeltje Suicide volt, de ő is visszautasította az esteli mérkőzést. Ekkor Swinger megkereste Hernandez-t, aki felajánlotta neki, hogy ha legyőzi szkanderban, akkor segít neki. Swinger természetesen kikapott Hernandez ellen. Swinger végül még Taya Valkyrie-nél is bepróbálkozott, de a korábbi női bajnok is elhajtotta.

Ken Shamrock vs. Josh Alexander
Ken Shamrock alig, hogy belépett az arénába, máris nekiestek a North tagjai. Ethan Page és Josh Alexander csúnyán elrendezte Shamrock-ot a rámpán.

Taya Valkyrie vs. Susie
Taya Valkyire és Susie összecsapásával folytatódott az adás. Taya a küzdelem alatt végig lekezelő volt az ellenfelével, ami nem is tetszett Susie-nak. Susie megpróbált mindent, hogy felvegye a versenyt a korábbi női bajnokkal, még az első Road to Valhalla próbálkozásból is ki tudott jönni, ami után tusba fogta Taya-t. Taya kijött a tusból, majd még egyszer végrehajtotta Road to Valhalla mozdulatát Susie-n, amivel már meg tudta nyerni a mérkőzést. A meccs után Taya inzultálni kezdte Susie-t, amit Kylie Rae nem nézett tétlenül, és besietett az arénába, hogy segítsen a barátnőjének.

Jimmy Jacobs meg akarta kérdezni Madman Fulton-tól, hogy miért állt össze Ace Austin-nal. Ace átvette a szót Fulton-tól, és elmondta, hogy Fulton felajánlotta neki a segítségét, hogy megszerezhesse a világbajnoki címet.

Johnny Swinger elújságolta Chris Bey-nek, hogy megtalálta a partnerüket a mérkőzésre, aki nem más volt mint Rohit Raju. Bey nem volt elragadtatva Swinger ötletétől.
 
Chris Bey, Johnny Swinger & Rohit Raju vs. The Deaners & Willie Mack
Rohit Raju-t rögtön bedobták a mély vízbe, akinek egy ideig egyedül kellett helyt állnia a Deaners tagjai és Willie Mack ellen. Az indiai birkózó azonban felvette a verseny ritmusát, és segített a csapatának, hogy eltávolítsák a ringből a Deaners csapatot. Ekkor Chris Bey egyedül maradt Willie-vel. Bey-nek végül sikerült kikopogtatnia az aktuális X-Division bajnokot, amivel megnyerte a csapatának a mérkőzést.

A színfalak mögött a Reno Scum tagjai belekötöttek D'Lo Brown-ba, majd Luster-t és Adam-et kihívta TJP és Fallah Bahh egy mérkőzésre, amire a jövő heti adásban kerül sor.

Eddie Edwards vs. Madman Fulton
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Eddie Edwards és Madman Fulton nézett szembe egymással. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát. Edwards kiugrott a kötelek közül egy Dive-al a ring mellett álló Fulton-ra, majd miután mindketten visszamentek a szorítóba, Eddie egy Blue Thunderbomb-bal a földre küldte az ellenfelét. Madman kijött a tusból, majd fordítani tudott, mivel Ace Austin megzavarta Eddie-t, akinek így Fulton be tudott vinni egy Swinging DDT-t, amivel megnyerte a mérkőzést.

Az adás végén láthattuk, ahogy D'Lo Brown valakivel beszélgetett a laptopján, majd miután felkelt az asztalától, magával vitte a korábbi Aces & Eights-es mellényét. Erről bővebben itt olvashatsz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.