Header Ads

IMPACT! 2020. Június 2. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a döntőhöz érkezik a #1 Contender címért folytatott torna, TJP és Fallah Bahh párosa megküzdenek a Rascalz-zal a csapatbajnoki cím kötelező kihívó jogért, Crazzy Steve szembenéz Joseph P. Ryan-nel, Rohit Raju kihívja Chase Stevens-t, Kiera Hogan és Tasha Steelz megmérkőzik Kylie Rae és Susie párosával, valamint folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk műsora.

Elérkeztünk a No 1. Contender torna döntőjéhez. Trey és Ace Austin fognak megküzdeni egymással a világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért.
Az este folyamán láthatunk még egy kötelező kihívó jogért zajló mérkőzést. TJP és Fallah Bahh párosa fognak megküzdeni a Rascalz csapattal. A győztes páros kihívhatja a North formációt egy csapatbajnoki címmérkőzésre.
Ma este újra a kötelek közé lép a nemrég visszatérő Crazzy Steve, akinek az ellenfele Joseph P. Ryan lesz.
Rohit Raju egy hete összeszólalkozott Chase Stevens-szel. Az indiai birkózó úgy gondolja, hogy a korábbi TNA-s sztárok elveszik a lehetőséget a fiatal tehetségektől, ezért kihívta a korábbi csapatbajnokot egy mérkőzésre.
Múlt héten láthattuk, ahogy Tasha Steelz és Kiera Hogan megtámadta Kylie Rae-t és Susie-t a backstage-ben. Kylie és Susie ma este összeállnak, és kihívják Kiera és Tasha párosát egy csapatmérkőzésre. 
A ma esti IMPACT! adásban folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk műsora is. Ezen a héten Chris Bey lesz Madison meghívott vendége.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.