Header Ads

IMPACT! 2020. Június 2. - #1 Contenders Tournament Final - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Kylie Rae Susie-val közösen megküzdött Kiera Hogan és Tasha Steelz párosával, Joseph P. Ryan kihívta Crazzy Steve-et, Rohit Raju szembenézett Chase Stevens-szel, TJP és Fallah Bahh megmérkőzött a Rascalz-zal, valamint megtudhattuk ki nyerte a # 1 Contenders tornát.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Kylie Rae & Susie vs. Kiera Hogan & Tasha Steelz
Egy női csapatmérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás. Tasha Steelz és Kiera Hogan egy hete belekötött Kylie Rae-be és Susie-ba a színfalak mögött, így a két lány összeállt és kihívta egy meccsre Kiera és Tasha párosát. Susie és Kylie párosából Kylie vette ki a nagyobb szerepet a küzdelemből. Susie megpróbálta a Panic Switch mozdulatát használni Tasha ellen, de ez nem jött össze. Ekkor Kiera felültette a lányt a ring sarkánál a kötélre, Tasha pedig egy Hurricanrana-val a földre küldte Susie-t. Kiera ezt még tetőzte egy Swinging Suplex-el, ami után Susie már nem tudta folytatni a meccset, így a nyitómérkőzést Tasha Steelz és Kiera Hogan párosa nyerte.

Gia Miller interjút készített Ace Austin-nal. A beszélgetést Moose zavarta meg, aki szerint Ace-nek a TNA nehézsúlyú világbajnoki címre kellene koncentrálnia, és nem az Impact World Championship-re.

Joseph P. Ryan vs. Crazzy Steve
Joseph P. Ryan-t elkísérték a mérkőzésére a Crist testvérek. Dave és Jake a meccs egy adott pontján közbeavatkoztak a küzdelembe, de erre semmi szükség nem volt, mivel ezzel nem juttatták előnyhöz Joseph-et, aki egy Superkick-el tett pontot a mérkőzés végére. A meccs után a Crist testvérek felmentek a ringbe. Joseph felajánlotta Jake-nek, hogy csatlakozhat a CancelCulture-hoz, de csak ő, a testvére nem. Jake elfogadta Ryan ajánlatát, és megtámadta Dave-et. Ezzel Jake Crist a CancelCulture legújabb tagja.

Rohit Raju vs. Chase Stevens
Rohit Raju miután kiesett a kötelező kihívó jogért rendezett torna selejtezőjén, összetűzésbe került Chase Stevens-szel. Raju úgy gondolja, hogy a korábbi TNA-s birkózók megpróbálják a háttérbe szorítani a fiatal tehetségeket, ezért kihívta Stevens-t egy meccsre. A küzdelem során Rohit eltökélten küzdött, ami nem is volt meglepő az elmúlt hetek kudarcai után. Raju meg tudta tartani végül az ígéretét, és kikopogtatta Chase Stevens-t miután páros térdel ráugrott a felső kötélről. A meccs után az indiai birkózó büszkén beszélt a győzelméről a kamerába, sokáig azonban nem tarthatott az öröme, ugyanis megjelent a ringben Rhino, aki egy óriási Gore-ral a földre küldte Rohit-ot.

Gia Miller következő interjúalanyai Havok és Nevaeh voltak. Nevaeh elmondta, hogy ő és Havok évek óta barátok, és meg akart bizonyosodni róla, hogy a barátnője jól van-e a James Mitchell-el folytatott viszálya után. Nevaeh tudja jól, hogy Havok önmagában is veszélyes, de ha együtt vannak, akkor teljes erőt képeznek.

Madison Rayne Locker Room Talk műsorának eheti vendége Chris Bey volt. Chris-t nem hagyta szóhoz jutni Johnny Swinger, aki bejelentette, hogy jövő héten ő és Bey meg fognak küzdeni Willie Mack és Cousin Jake párosával. A beszélgetésből megtudhattuk, hogy Swinger és Bey formációja a The Finesse and Bench Press Express nevet kapta.

A szünetben Jordynne Grace kihívta egy mérkőzésre Taya Valkyrie-t, amiben kockára fogja ellene tenni a Knockouts Championship címét.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Bobby Lashley elhódította a világbajnoki címet Drew Galloway-től a 2016-os Slammiversary PPV-n.

Rascalz (Dez & Wentz) vs. TJP & Fallah Bahh
Az este második csapatmérkőzésével folytatódott az adás. A Rascalz csapat valamint TJP és Fallah Bahh párosa a kötelező kihívó jogért küzdöttek meg egymással. Egy végig kiélezett küzdelemnek lehettünk szemtanúi, és a rengeteg tushelyzet miatt egy percig nem lehettünk biztosak, hogy melyik csapat jön ki győztesen ebből az összecsapásból. TJP megpróbálta feladásra kényszeríteni Dez-t, aki végül nagy nehezen pacsizni tudott Wentz-el, aki hátra lökte a csapattársát. Dez így fordítani tudott, és sikerült két vállra fektetnie TJP-t. Így a Rascalz lesz az aki legközelebb kihívhatja egy csapatbajnoki címmérkőzésre a North-ot. A meccs után a csapatok tagjai kezet ráztak egymással.

A csapatmérkőzés után megtudhattuk, hogy Deonna Purazzo jövő héten debütál az Impact Wrestling-nél.

John E. Bravo hiába panaszkodott hetek óta Rosemary-nek, hogy mennyire semmibe veszi őt Taya Valkyrie, ő még sem tudott nemet mondani a korábbi női bajnok hívására.

Michael Elgin érkezett az arénába. Big Mike múlt héten kiesett a No 1. Contenders tornáról, amit nem tud elfogadni, és addig nem hajlandó sehova menni, amíg a vezetőség neki nem adja a világbajnoki címet. A beszéde közben egy pillanatra felcsendült Sami Callihan bevonuló zenéje, de Sami most sem jelent meg ugyan úgy mint egy hete. Helyette Ken Shamrock tért vissza, és megtámadta Elgin-t. Shamrock be akarta fogni Elgin-t az Ankle Lock fogásába, de Big Mike még időben el tudta hagyni a ringet.

Ace Austin vs. Trey
Elérkeztünk az este, és egyben a No 1. Contenders torna utolsó mérkőzéséhez. Ace Austin érkezett elsőként az arénába, majd jött volna Trey. Trey nem jelent meg az arénában, ugyanis a backstage-ben talált rá Dez és Wentz eszméletlenül. Wentz sejtette ki áll a támadás mögött, és besietett az arénába. Wentz rögtön nekiesett Ace-nek, majd megérkezett Scott D'Amore, aki pontot tett az ügy végére azzal, hogy Wentz veszi át Trey helyét a tornán. Wentz dühből támadta a korábbi X-Division bajnokot, aki végig higgadt tudott maradni. Ennek meg is lett az eredménye, Trey a Fold befejező mozdulatával legyőzte Wentz-et, és ezzel megszerezte a kötelező kihívó jogot a világbajnoki címre. 

Az adás után az Impact Wrestling közzétett egy videót, amiben megtudhattuk,  hogy a Slammiversary PPV július 18-án kerül megrendezésre. A videóban egy kapucnis ember whiskyt kortyolgatva ül egy fotelban a TV előtt. A TV-ben egy híradást adnak, amiben több WWE-nél dolgozó birkózót elbocsátottak a koronavírus járvány miatt kialakult gazdasági helyzet miatt. A képernyőn ezután megjelent Eric Young, Luke Gallows, Karl Anderson, Curt Hawkins, EC3, Mike és Maria Kanellis, Drake Mavrick valamint egy bolgár zászló is, utalva ezzel Rusev-re.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.