Header Ads

Hivatalos: Tessa Blanchard távozott az Impact Wrestling-től

Tessa Blanchard már hónapok óta nem szerepelt az Impact Wrestling heti adásaiban. A vezetőség most döntött Tessa-val kapcsolatban, és felbontották a szerződésüket a korábbi világbajnokkal.

Fotó: ImpactWrestling
Tessa Blanchard a koronavírusnak köszönhetően kénytelen volt kihagyni az áprilisi TV adások felvételeit. A vezetőség átírta a forgatókönyvet, majd a lány a soron következő epizódok rögzítésére sem utazott el. Ekkor Tessa-nak az otthonából kellett volna videó felvételeket küldenie reagálva a kialakult helyzetre, de ő ezt is elmulasztotta, így újra át kellett szerkeszteni az epizódokat. Tessa Blanchard és az Impact Wrestling közti tárgyalások megrekedtek, így a vezetőség úgy döntött, hogy a lány június 30-án lejáró szerződését felbontják. Tessa Blanchard 2018-ban érkezett meg az Impact Wrestling-hez, ahol előbb a Knockouts majd Sami Callihan legyőzésével a World Championship címet is megszerezte.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. eléggé semmilyen volt ez a regnálása szerintem, amúgy jobban járna az AEW-el

      Törlés
  2. Na végre valaki egyetért velem egyébként WWE ben is volt az NXT ben 2016-2017 ig. De 2014 től még független szervezeteknél is van meg még egy másik szervezetnél is.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.