Header Ads

AEW: Chris Jericho szerint hamarosan visszatérhetnek a nézők az adásaikra

A történelem első AEW Világbajnoka a WrestleZone-nak adott interjút, amelyben beszélt a nézők lehetséges visszatéréséről.
Chris Jericho – (Fotó: AEW)

A koronavírus amerikai tombolása óta az All Elite Wrestling beköltözött a Jacksonville-i Daily's Placebe, ahonnan az adásaikat veszik fel. Chris Jericho szerint hamarosan visszatérhetnek a nézők a műsoraikra, szerinte már csak a kormányzó engedélyére várnak. Kiemelte, hogy hamarosan stand up comedy-t már tartani lehet Arizona, Oklahoma, Utah és Texas államokban, de csak kis kapacitásban.

Nálunk Jacksonvilleben, a Daily's Placebe 6000 néző jöhet be összesen, ha minden távolságtartási szabályt betartanánk, akkor bejöhetnének ezren. Szerintem csak a kormányzó engedélyére várunk. Egyébként kezdhetnénk azzal, hogy először száz, majd kétszáz nézőt engedünk be, attól függ, hogy mit mond a szabály. Ha stand up comedy lehet, akkor nincs megfelelő indok arra, hogy miért ne lehetnének nézők egy pankrációs eseményen.

Még a hónap elején Florida kormánya bejelentette, hogy ötven százalékos kapacitással hamarosan megnyílhatnak a színházak, a mozik és a bowling bárak is.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.