Header Ads

Sting már nem a WWE alkalmazottja – Irány az AEW?

A korábbi WCW Nehézsúlyú Világbajnok már nem áll szerződésben a WWE-vel.

Sting a WrestleMania 31-en – (Fotó: WWE)
Sting a WrestleMania 31-en – (Fotó: WWE)

A Pro Wrestling Sheet információi szerint a WWE Hall of Famer szerződése lejárt a WWE-vel, de ez még nem azt jelenti, hogy az ajándéktárgyak eladásáról nem egyeznek meg. Sting távozása akkor jelent meg először, amikor kiderült, hogy az ajándék figuráinak gyártása leállt.

Később Sting egy Twitter bejegyzésben gratulált Lance Archernek az All Elite Wrestling pankrátorának a jelenlegi futásához. Archer jelenleg Jake "The Snake" Roberts menedzselésében szerepel a szervezetnél. Ezt nem sokkal később Cody Rhodes is megosztotta.


 

A WCW legendája egy nyaksérülés miatt kényszerült visszavonulni a WWE-ből, amelyet 2016-ban jelentett be a WrestleMania előtt. Sting még a 2015-ös Night of Championsön sérült meg egy WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címmérkőzésen Seth Rollins ellen.

A ringben való visszatérésnek esélye igen csekély, főleg az AEW-ban, de láttunk már csodákat. Hosszas vizsgálatok után Daniel Bryan és Edge is visszatérhetett a maradandónak tűnő sérüléseikből, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy jóval fiatalabbak, mint a 61 esztendős legenda. Egyébként Tony Khan és Cody Rhodes nagy rajongója az old-school birkózóknak, ezért kerülhetett Arn Anderson, Dean Malenko és Jake Roberts is a szervezethez.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.