Header Ads

Seth Rollins WrestleMania 31-es sikeréből kiszerkesztették Roman Reignst

A WWE az eheti RAW-n felidézte a Money in the Bankhez kapcsolódó legjobb pillanatait.
(Fotó: WWE)
Az egyik klipben Seth Rollins táskabeváltását is megmutatták a WrestleMania 31-ről, amikor csatlakozott a Brock Lesnar kontra Roman Reigns WWE Bajnoki Címért. Rollins ezen a meccsben beadta a curb stompot Lesnarnak, illetve Reignsnek is. Rollins a korábbi Shieldes tagja ellen ért el sikeres tust és nyerte meg a mérkőzést. A WWE azonban utóbbi részt teljes egészében kivágta, így olyan mintha Lesnart érte volna a pin. A szervezet ezt könnyedén megtehette, mivel a "The Beast" volt, akkor a WWE Bajnok. Egyébként Reignst még csak meg sem említették az adáson.

A WWE azóta ignorálja Roman Reignst, hogy az koronavírus miatt lemondta a WrestleMania 36-ot. Reignsnek Goldberg lett volna az ellenfele a Universal Bajnoki Címért, azonban a koronavírus közbe szólt. A cég mindent elkövet, hogy a friss tartalmakból eltüntesse Reignst, ugyanakkor a profilja még megtalálható a promóció hivatalos weboldalán.

(Forrás: WrestlingNews)

3 megjegyzés:

 1. Ha Roman Réges ❤️ is ott hagyta öket akor ki marad èn biztos nem fogom nèzni már mindenki máshova met Den Romen egy hejre igazolnia az jó lenne

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod azért nem mindenki dob hátast Roman Reignstől, én speciel meg lennék nélküle, nem titok hogy sose volt kedvencem Roman Reigns, de rosszat sose kívánnék neki és a családjának, de attól független ha kilép a WWEből nekem nem szakadna meg a szívem!

   Törlés
 2. Hát most ez van, az baj vele hogy mindig erőltett (face) fa pofa karakter volt WWEben nekem legalábbis! Ha marad akkor kellene neki majd egy heel-turn, vagy egy kis kreatív változtattás (szerintem) ha kilép cégből valakinek hiányozni fog, valakinek nem igazán mint nekem is!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.