Header Ads

Mike Tyson az AEW-ban

Egyetlen este erejéig az All Elite Wrestling megszerezte magának minden idők egyik legnagyobb bokszolóját.
(Fotó: All Elite Wrestling)

Mához egy hétre, jövő hét szombaton rendezi az AEW a Double or Nothing pay-per-viewt, amely tavaly a cég történetének első gálájaként hatalmas sikert aratott. Többek között ez is közrejátszott abban, hogy a TNT leszerződött a szervezettel és két órás műsor időt nyújtott szerda esténként, amit Dynamite néven ismerhet a közönség. A koronavírus a pankráció világában is érezteti hatását, így a Double or Nothingon nem lehetnek majd nézők az arénában. A rendezvény helyszíne hivatalosan még mindig ismeretlen, eredetileg Las Vegasban lett volna.

Mike Tyson nem először szerepel majd pankrációs eseményen, hiszen korábban a WWE-ben még a D-Generation X tagja is volt, de rendesen megtréfálta a formációt. A WrestleMania 14 főmérkőzésében ugyanis hozzásegítette "Stone Cold" Steve Austint a WWE Bajnoki Címhez, holott a meccs kezdetén még Shawn Michaels oldalán állt. Ezen kívül még számtalan megjelenést tett, így nem véletlen, hogy a WWE 2012-ben beavatta a Hall of Famebe.

Az 53 éves ökölvívó legenda keményen edz, mivel erőteljesen gondolkodik a visszatérésen. Ezzel együtt egyre többet szerepel a médiában, így ez is közrejátszhatott abban a döntésében, hogy a Double or Nothingon megmutatja magát. Az AEW nem mérkőzésben számol vele, hanem az AEW TNT Bajnoki Cím prezentálásában fog segédkezni. Az új övért Cody Rhodes és Lance Archer vívnak majd egy mindent eldöntő mérkőzést.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.