Header Ads

IMPACT! 2020. Május 26. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban az elődöntőhöz érkezik a No 1. Contender címért vívott torna, Cody Deaner és a titokzatos társa kihívja a North-ot egy csapatbajnoki címmérkőzésre, Chris Bey szembenéz Cousin Jake-kel, valamint Havok visszavágót kér Kimber Lee-től. 

Elérkeztünk a kötelező kihívó jogért rendezett torna elődöntőjéhez. Michael Elgin múlt héten legyőzte Sami Callihan-t, ezzel pedig egy lépéssel közelebb került a világbajnoki címhez. Big Mike-nak ma este Trey-el kell megküzdenie a döntőbe jutásért.
A torna másik elődöntő mérkőzését Ace Austin és Hernandez fogja vívni.
A North formáció tagjai Kanadában tartózkodtak az elmúlt hetekben, és ott tették kockára a csapatbajnoki címeiket. Ethan Page és Josh Alexander a ma esti IMPACT! adásban Cody Deaner és a még be nem jelentett partnere ellen állnak ki.
A Deaners formáció másik tagja, Cousin Jake is a kötelek közé lép az este folyamán, ellenfele pedig Chris Bey lesz.
Kimber Lee és Havok két hete már egyszer szembenéztek egymással. Azt a mérkőzést Kimber Lee nyerte, de csalással, így Havok mindenképp szeretne egy visszavágót a lánytól.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.