Header Ads

IMPACT! 2020. Május 26. - #1 Contenders Tournament Semi Final - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban folytatódott a No 1. Contender címért folytatott torna, Chris Bey kihívta Cousin Jake-et, Havok visszavágót kért Kimber Lee-től, valamint a North kockára tette a csapatbajnoki címét a Deaners farmon.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ace Austin vs. Hernandez
Ace Austin és Hernandez elődöntő mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Hernandez egy kicsit lekezelően állt hozzá az ellenfeléhez a meccs korai szakaszában. Habár az összes mozdulatával betalált Ace Austin ellen, a korábbi X-Division bajnok kivárt a megfelelő pillanatra. Ace kijött Hernandez egyik fogásából, majd a Fold befejező mozdulatával pontot tett a meccs végére. Így Ace Austin már biztosan ott van a döntőben.

A mérkőzés után megtudhattunk, hogy Cody Deaner és a csapattársa a Deaners Compund-on fog megküzdeni a North formációval a csapatbajnoki címért.
Ethan Page és Josh Alexander meg is érkezett egy limuzinnal a farmhoz, ahol egy srác fogadta őket.

Johnny Swinger megbeszélte Chris Bey-el, hogy el fogja kísérni őt a ringhez a Cousin Jake elleni mérkőzésén.

Michael Elgin egy rövid videóban elmondta, hogy le fogja győzni Trey-t, mivel ő mindig is az első számú versenyző, majd utána megszerzi Tessa Blanchard-tól a világbajnoki címet.

Chris Bey vs. Cousin Jake
Az este második küzdelme is egy igazán színvonalas összecsapás volt. Bey-t elkísérte a megbeszéltek alapján az arénába Johnny Swinger, aki a meccs egy adott pontján közbeavatkozott a mérkőzésbe, miután Jake bevitt egy hatalmas Powerbomb-ot Chris-nek. Ezt követően Bey kihasználta Jake figyelmetlenségét, és a Final Finesse rúgásával legyőzte a Deaners formáció oszlopos tagját. A meccs után Swinger felment a ringbe és Bey-el közösen megtámadta a földön fekvő Jake-et, akinek Willie Mack sietett a segítségére.
Rohit Raju interjúját Chese Stevens zavarta meg. Rohit szerint a korábbi TNA-s sztárok megpróbálják elvenni a reflektorfényt a fiatal tehetségek elől, ezért kihívta Stevens-t egy mérkőzésre. A korábbi csapatbajnok elfogadta a kihívást.

Kimber Lee vs. Havok
Kimber Lee és Havok visszavágó mérkőzésével folytatódott az adás. Kimber Lee a gong után azonnal nekiesett Havok-nak. Havok ezt követően viszont mindent elkövetett, hogy revansot vegyen a lányon, aki újra a boxerével akarta megállítani a Havok-ot, mint két hete. Ekkor azonban Nevaeh megjelent a ringben, és megtámadta Kimber Lee-t. A meccs így DQ-val véget ért, de végre megtudhattuk miért volt jelen Nevaeh az elmúlt hetekben Havok mérkőzésein.

Tasha Steelz és Kiera Hogan belekötöttek a folyosón Kylie Rae-be. A veszekedést meghallotta Susie, akit szintén megtámadtak Kiera-ék.

Joseph P. Ryan a színfalak mögött meghívta Jake és Dave Crist-et a jövő heti Crazzy Steve elleni mérkőzésére, hogy az oVe tagjai megnézzék, miként rendezi a CancelCulture a problémáit.

The North vs. Cody Deaner & Wheels - Impact Tag Team Championships Match
A Deaners farmon eközben megtudhattuk, hogy egy Wheels nevű fickó lett Cody Deaner csapattársa. Igazán szórakoztató pár percnek lehettünk szemtanúi, a farmon történő összecsapásból végül Ethan Page és Josh Alexander jöttek ki győztesen.

Fallah Bahh és TJP úgy érzi, hogy az elmúlt hetek történései után megérdemelnek egy lehetőséget a csapatbajnoki címek megszerzésére. A Rascalz csapat tagjai ezzel nem érettek egyet, és kihívták egy mérkőzésre TJP-t és Bahh-t.

Trey, Dez és Wentz visszatértek a Treehouse-ba. A Rascalz csapathoz csatlakozott Moose, akit jól kinevettek Trey-ék, amiért Kurt Angle-höz, és Sting-hez hasonlította magát.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Moose és Cody mérkőzését, amit a Grand Championship címért vívtak egymással.

A szünetben megnézhettünk egy promo videót Deonna Purazzo-ról, aki hamarosan csatlakozik az Impact Wrestling-hez.

Michael Elgin vs. Trey
Elérkeztünk az adás, és a No 1. Contender torna utolsó elődöntő mérkőzéséhez. Alig fél perc telt el a küzdelemből, és máris elképesztő látványos mozdulatoknak lehettünk szemtanúi. A két birkózó egy percig nem kímélte egymást, amire számítani is lehetett, mikor a döntőbe jutás volt a tét. Trey egymás után jött ki a tushelyzetekből, ami már nagyon bosszantotta Big Mike-ot. A meccs egy adott pontján megjelent az ICU logó a háttérben, és felcsendült Sami Callihan bevonuló zenéje, ami kizökkentette Elgin-t. Ezt kihasználta Trey, és két vállra fektette Michael Elgin-t, aki nem is tudott kijönni ebből a tusból. Ezzel Trey bekerült a döntőbe, ahol Ace Austin-nal kell megküzdenie a világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.