Header Ads

IMPACT! 2020. Május 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Moose megküzd Suicide-dal, elkezdődik a világbajnoki cím kötelező kihívójogáért vívott torna, Havok szembenéz Kimber Lee-vel, kötelek közé lép Kylie Rae valamint folytatódik Madison Raye Locker Room Talk műsora.

Moose a Rebellion adásban előhozakodott a szervezet korábbi bajnoki övével, a TNA World Heavyweight Championship címmel. Moose azon az estén maga mögé utasította Michael Elgin-t és Hernandez-t, majd kineveztette magát David Penzer-rel a TNA új világbajnokának. Moose ma este kötelek közé lép egy korábbi TNA-s birkózó, Suicide ellen.
Az este folyamán kezdetét veszi a kötelező kihívó jogért folytatott torna, amin az első fordulóban Hernandez fog összecsapni Madman Fulton-nal.
A világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért Rohit Raju és Trey is benevezett, így a második küzdelmet ők fogják vívni egymással a tornán.
Egy hete Madison Rayne egy meglepetéssel készült Havok-nak, és szembeállította egy régi ismerősével, Kimber Lee-vel. A két lány ma este meg fog küzdeni egymással.
A női részlegtől két mérkőzést is láthatunk ma este. Kylie Rae kihívja Tasha Steelz-t.
Az este folyamán folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk beszélgetős műsora, amiben ezen a héten Ken Shamrock lesz a meghívott vendég.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.