Header Ads

IMPACT! 2020. Május 12. - #1 Contenders Tournament First Round - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban elkezdődött a No.1 Contenders címért folytatott torna, debütált a szervezetnél Tasha Steelz, Havok szembenézett Kimber Lee-vel, a North újra kockára tette a csapatbajnoki címét Kanadában, valamint megküzdött egymással Moose és Suicide.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Madman Fulton vs. Hernandez
Egy Moose-zal készített promo videóval kezdődött az eheti IMPACT! adás, majd rögtön kezdetét vette a világbajnoki cím kihívó jogáért rendezett torna. Az első mérkőzést Madman Fulton és Hernandez vívta egymással. Fulton-nak megpróbáltak segíteni a Crist testvérek, akik előbb elterelték a bíró figyelmét, majd megtámadták a korábbi LAX tagot. Ez Hernandez-t nem hatotta meg, olyannyira, hogy Jake Crist-et, hozzá vágta Madman Fulton-hoz egy Border Toss-sal, ami után meg is nyerte a mérkőzést, így ő már biztosan ott lesz az elődöntőben.

Michael Elgin továbbra sem érti miért kell megrendezni ezt a tornát. Ő már 16 éve keményen dolgozik, és úgy gondolja letett annyit az asztalra, hogy megérdemelné a világbajnoki címet.

Madman Fulton dühös volt amiért elveszítette a Hernandez elleni mérkőzését, és ez újabb feszültséget keltett az oVe tagjai között. A beszélgetést Crazzy Steve zavarta meg, aki kihívta egy küzdelemre Fulton-t.

Kylie Rae vs. Tasha Steelz
Tasha Steelz megérkezett az Impact Wrestling-hez, első ellenfeléül pedig megkapta Kylie Rae-t. A két lány egy átlagosnak mondható küzdelmet vívott egymással, amiből most Kylie jött ki győztesen, miután a Smile to the Finish szorító fogásába fogta Tasha-t.

A szünetben Rohit Raju beszélt a közelgő mérkőzéséről. Az indiai birkózó három évet várt erre a lehetőségre, és meg akarja nyerni ezt a tornát.

A színfalak mögött összefutott egymással Kylie Rae és Susie.

Kimber Lee vs. Havok
Az adás egy következő debütálással folytatódott. Kimber Lee múlt héten szembenézett Havok-kal Madison Rayne Talk-Show-jában, most pedig meg is küzdöttek egymással. Az előbbi női mérkőzéssel ellentétben, itt már a kezdetektől elszabadultak az indulatok. Kimber Lee megpróbált egy Hurricanrana-t bevinni Havok-nak, de ő ezt nem hagyta, és egy hatalmas Powerbomb-bal a földhöz vágta ellenfelét. Ezt követően Havok is a földre került, amit Kimber Lee kihasznált és ráugrott a lányra egy Swanton Bomb-bal. Eközben újra feltűnt az arénában Nevaeh. Ez megzavarta Havok-ot, így Lee magához tudott venni egy boxert. Kimber Lee kivárta a lehetőséget, és mikor a bírót épp ellökte magától Havok, leütötte a boxerral az ellenfelét. Havok ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet, így Kimber Lee megnyerte a bemutatkozó mérkőzését.

Madison Rayne Locker Room Talk beszélgetős műsorának eheti vendége Ken Shamrock volt. Shamrock elmondta Madison-nak, hogy meg akarja nyerni a világbajnoki címet. Ekkor megjelent a szobában Michael Elgin, aki megtámadta Shamrock-ot.

Sami Callihan egy rövid videóban üzent Michael Elgin-nek, akivel jövő héten szembe fog nézni.

Rohit Raju vs. Trey
A torna második mérkőzését Rohit Raju és Trey vívta egymással. Rohit elmondta a promo videójában, hogy mindent elkövet, hogy megnyerje ezt a tornát, viszont a meccs alatt nyújtott teljesítményéről ez már nem volt elmondható. Trey végig dominált a küzdelem alatt, Rohit pedig nem tudta hozni amit elvárt magától. Trey egy egyszerű Small Package fogás után kikopogtatta az indidait, akit a meccs után nagyon megviselt az újabb vereség. Trey a következő birkózó aki már biztosan ott van az elődöntőben, ellenfele pedig a Sami Callihan vs. Michael Elgin mérkőzés győztese lesz.

A mérkőzés után újabb betekintést nyerhettünk Cody Deaner Kwaranteen kalandjaiba.

The North (c) vs. The Smoes - Impact Tag Team Championship Match
A North formáció tagjai újra ellátogattak a kanadai Don Kolov arénába, ahol ezen a héten is kockára tették a csapatbajnoki címeiket. Ethan Page és Josh Alexander mint ahogy egy hete, most is pillanatok alatt maga mögé utasították az ellenfeleiket.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük AJ Styles és Matt Hardy egy korábbi mérkőzését. A meccset AJ nyerte.

Chris Bey beszélt Johnny Swinger-rel, és hamis pletykákat mondott neki Willie Mack-kel kapcsolatban. Swinger ezt követően felkereste Mack-et, és kihívta egy X-Division bajnoki címmérkőzésre, amire jövő héten kerül majd sor.

Moose (c) vs. Suicide - TNA World Heavyweight Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez. Habár az Impact Wrestling továbbra sem jegyzi már a korábbi TNA nehézsúlyú világbajnoki címet, a meccs előtt Moose kérte David Penzer-t, hogy úgy konferálja fel ezt a küzdelmet, hogy a bajnoki címért fogják vívni Suicide-dal. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, majd miután visszatértek a kötelek közé, Moose véletlen nekifutott a ring sarkánál álló Brandon Tolle-nek. Suicide ekkor két vállra fektette az ellenfelét, de a bíró lassú számolása miatt Moose ki tudott jönni a tusból. Végül Moose egy alulra mért rúgás után bevitt egy No Jackhammer Needed Spear-t Suicide-nak, és megnyerte a mérkőzést, ezzel pedig továbbra is ő maradt a "TNA World Heavyweight Champion".

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.