Header Ads

IMPACT! 2020. Május 05. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a North tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket, Sami Callihan elmondja mi történt a Rebellion adásban, Cousin Jake visszavágót kér Joseph Ryan-től, valamint folytatódik Madison Rayne Locker Room Talk műsora.

A két estére bontott Rebellion adásban csak az X-Division bajnoki cím került terítékre, amin gazdát is cserélt az öv. Most egy héttel később a North csapat tagjai kockára fogják tenni a bajnoki öveiket, de hogy kik ellen, azt egyelőre nem fedte még fel szervezet.
Sami Callihan és Ken Shamrock két hete megküzdöttek egymással a Rebellion adás első részében. A mérkőzés Shamrock nyerte, aki az Ankle Lock mozdulatával legyőzte Sami-t. A meccsen Callihan nem mellesleg elárulta az oVe-s társait is. Sami az este folyamán először fog nyilatkozni a mérkőzésen történtekről.
Joseph Ryan egy hete legyőzte Cousin Jake-et a Rebellion adás második részében. Most a Deaners csapat oszlopos tagja egy visszavágó mérkőzésre invitálja Ryan-t.
Madison Rayne Locker Room Talk beszélgetős műsora is folytatódik a ma esti adásban. Ezen a héten Havok-kal fog beszélgetni Madison és Johnny Swinger.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.