Header Ads

Cody Rhodes a Sting pletykáról

Sting már nem a WWE alkalmazottja, ugyanakkor a WWE Networkön lesz egy róla szóló egy részes adás, amelyben soha nem látott WCW-s anyagot mutatnak be róla.
(Fotó: WWE) 

Amikor megjelent a hír, hogy Sting már nem áll szerződésben a WWE-vel egyre több oldalon jelent meg, hogy az All Elite Wrestlingben köthet ki főleg azután, hogy megdicsérte a szervezetet. Cody Rhodes nagy rajongója az Ikonnak, hiszen a WCW-t nézve nőtt fel, ahol az édesapja a 90-es években szerepelt és folyt bele az adások rendezési folyamatába. Nem véletlen, hogy Cody a Double or Nothingon bevitte az ellenfelének a Stinger Splasht, majd Lance Archert legyőzve megnyerte a TNT Bajnoki Címet. Később a Sports Illustratednek adott interjút. 

– Nem tudom, hogy milyen naptárral dolgozik, mint ahogyan azt sem, hogy most hol van. Ugyanakkor semmi sem lenne nagyobb öröm számomra annál, hogy egy ringben álljak Stinggel. Nem vagyunk kapcsolatban, de a felkeresésekkel én foglalkozok – fogalmazott. 

Ha Sting csatlakozna is az AEW-hoz a fő kérdés az lenne, hogy mihez kezdenének vele. A legenda már 61 esztendős és 2015-ben egy súlyos nyaksérülés miatt kellett visszavonulnia a Seth Rollins elleni világbajnoki meccse után, így lehetetlennek tűnik az, hogy visszatérjen a ringbe. Bár több interjúban is hangoztatta már, hogy egy The Undertaker elleni WrestleMania mérkőzésre képes lenne visszatérni.

– Ha szóba kerülne egy Undertaker meccs a WrestleManián, akkor meghallgatnám a telefonhívást. Megfelelő kondícióba hoznám magam, megtudnám csinálni – nyilatkozta korábban.

(Forrás: Comicbook)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.