Header Ads

A koronavírus elkaszálta Hulk Hogan nagy WrestleMania pillanatát

A legenda megkapta volna az áhított búcsúmérkőzését, de a koronavírus miatt az elmaradt.
(Fotó: WWE)

A WrestlingNews.co információi szerint Hulk Hogan birkózhatott volna az idei WrestleManián, de csak az André the Giant Memorial Battle Royalban. A terveket azért vetették el, mert csak zárt kapuk mögött lehetett megrendezni az eseményt az orlandói Performance Centerben.

Hogan mindenféleképpen megjelent volna a WrestleMania 36-on, hiszen az nWo tagjaként, Kevin Nash, Scott Hall és Sean Waltman mellett újra beavatták volna a Hall of Fame-be. Ez a ceremónia egyelőre csúszik, de senki sem tudja, hogy mikor tartják meg.

A Hulkster csak úgy térhetett volna vissza, hogy nem bumpol, tehát csak az utolsó birkózót ejtette volna ki az emberek legnagyobb örömére. Hogan ezt a sajátjai előtt tehette volna meg, hiszen a floridai Tampában él. Vince McMahon nyitott volt az ötletre, de az már februárban elhasalt, hiszen Hogan és a WWE nem tudott megegyezni a pénzbeli feltételekról. Ugyanakkor az ötlet az utolsó pillanatban is az asztalon volt, de a koronavírus-járvány kitörése után már nem volt lehetőség a Battle Royal mérkőzésre.

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.