Header Ads

IMPACT! 2020. Április 21. - Rebellion 1. rész - Előzetes

A ma esti Rebellion adás 1. részében Ace Austin kockára teszi az X-Division bajnoki címét Willie Mack ellen, folytatódik a viszály Rhino és Tommy Dreamer valamint az oVe között, Kyle Rae megküzd Kiera Hogan-nel, Ken Shamrock  pedig szembenéz Sami Callihan-nel.

Az eredeti tervek szerint múlt vasárnap rendezte volna meg az Impact Wrestling a soron következő PPV-jét a Rebellion-t. A kialakult helyzetnek köszönhetőn a szervezet új megoldást kellett hogy keressen, és úgy döntöttek, hogy a WWE és az AEW példáját követik, így zárt ajtók mögött leforgatták a Rebellion-t, amit a nézők két este meg is nézhetnek az AXS TV-n.
Willie Mack pár héttel ezelőtt megszerezte a kötelező kihívó jogot az X-Divsion bajnoki címre, amikor is nem tudott tovább versenyezni a Tag Team részlegnél Rich Swann sérülése miatt. Ace Austin ma este kockára teszi az X-Division bajnoki címét Mack ellen.
Tommy Dreamer és Rhino valamint az oVe között már hetek óta dúl a viszály. A két csapat most újra összecsap egymáshoz, Dreamer és Rhino párosához pedig csatlakozni fog egy egyelőre be nem jelentett birkózó.
Kylie Rae alig hogy megérkezett az Impact Wrestling-hez, máris konfliktusba került Kiera Hogan-nel, aki nem épp kedvesen fogadta az új lányt. Kylie-nek ez lesz a második mérkőzése miután leszerződött a szervezethez.
Az este főmérkőzését a két korábbi világbajnok, Ken Shamrock és Sami Callihan fogja vívni egymással. Sami miután elvesztette a világbajnoki címét Tessa Blanchard ellen, hacker támadásokat indított az Impact Wrestling ellen. Pár héttel ezelőtt Josh Mathews közölte Ken Shamrock-kal, hogy idén őt avatják be a Hall of Fame részlegbe, ekkor azonban Sami felfedte magát, és megtámadta Shamrock-ot, és kihívta őt egy mérkőzésre, amire ma este kerül sor.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.